- הוסף לסימניות
שטויות,בית שרה אם אתם משפחה שמורה וטובה לא להעיז לחשוב על הכוון מכיתה ט' סמארטפוןאולי בית שרה בירושלים סניף של הישן
ושלא תדמייני את המראה של הבנות אחרי הצהריים לא קשור לישן
שטויות,בית שרה אם אתם משפחה שמורה וטובה לא להעיז לחשוב על הכוון מכיתה ט' סמארטפוןאולי בית שרה בירושלים סניף של הישן
רק להסביר בית שרה לא קשור לישן משום כוון אפשריסליחה לא הבנתי מה היא מחפשת
ת היא בררה על מנוחה פוקס חשבתי
שזה יותר מתאים סליחהאם טעיתי
אור שרה זה נראה לי למחוננות הן בוררים עם פינצטהדווקא @בעלת הנפש צודקת
אם חדוות ה' של מנוחה פוקס הוא מידי פתוח
בית שרה יכול להיות פתרון מעולה
הוא סמינר בית יעקב
זה תקנון של בית יעקב
ואף אחת ממי שאני מכירה משם לא עם סמארטפון מט' (כן בסוף י"ב אבל זה יש גם בסמינרים הגדולים בירושלים מי שעוזבת אחרי י"ב ולא רק)
יש בירושלים גם דרכי שרה ואור שרה ששם יש יותר סיכוי למצוא סמארטפונים כי הם תיכונים של ממח ולא בית יעקב
וגם שם לא גורף
@מור100 אולי החלפת בינהם?
בית שרה כולן מסיימות י"ב עם רישיון נהיגהדווקא @בעלת הנפש צודקת
אם חדוות ה' של מנוחה פוקס הוא מידי פתוח
בית שרה יכול להיות פתרון מעולה
הוא סמינר בית יעקב
זה תקנון של בית יעקב
ואף אחת ממי שאני מכירה משם לא עם סמארטפון מט' (כן בסוף י"ב אבל זה יש גם בסמינרים הגדולים בירושלים מי שעוזבת אחרי י"ב ולא רק)
יש בירושלים גם דרכי שרה ואור שרה ששם יש יותר סיכוי למצוא סמארטפונים כי הם תיכונים של ממח ולא בית יעקב
וגם שם לא גורף
@מור100 אולי החלפת בינהם?
עקשטיין (קצת פתוח)
בגרויותעושים שם בגרויות.
בגרויות
זה מה שמעיד
הוא לא סמינר חדש?היי פינזל ,הליכות דעת סמינר קטן לציבור חרדי מאד טוב!!!!
יש שם בכל כיתה בממוצע 5 הורים עם סמארטפון וזהו
תמיד יש את הכיתות היותר פתוחות בכל אופן הוא חם שמור וטוב
הוא לבנות קצת שמתקשות חברתית ולימודית הרמה יותר
נמוכה מכל סמינר לי יש שם אחיינית היא בתקן 0.7
מבחינת מהירות וקליטה ולימודים המבחנים שלה מתחת 80
זה הסגנון היא עברה חרמים וכו' זה הסגנון לבנות שצריכות תשומת
לב זה רק כיתה אחת אולי שנה הבאה נפתחת כיתה שניה
קיצור מקום מהמם יחס אישי לכל בת!!!
גם בחדש ובישן עושים בגרויות.בגרויות
זה מה שמעיד
כי גם בבנות אלישבע עושים בגריות (לא מלאה אבל כן יש בגריות)
וגם במעלות (נראה לי מלאה אבל לא בטוח מה שכן יש במעלות יותר בגריות מבבנות אלישבע)
לא מכירה את עקשטיין
אבל לא חושבת שזה אוטומטית מראה על סמינר מאוד פתוח
(פתוח כן אבל גם בנות אלישבע ומעלות יותר פתוח מהסניף וד"ל)
עושים חוצים. איך הגעת לבגרויות?גם בחדש ובישן עושים בגרויות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים