- הוסף לסימניות
בוגרות של החדש אמרו לי שניתן לעשות תואר.מה זה משנה איזה חומר יודעים?
בסופו של דבר יש לך חוצים ולא בגרויות ואין לך אפשרות לעשות איתם תואר
בוגרות של החדש אמרו לי שניתן לעשות תואר.מה זה משנה איזה חומר יודעים?
בכל מקרה לא עושים בגרות מלאה, ובשביל להשלים יש הרבה מה,מה זה משנה איזה חומר יודעים?
נכון
לא עושים בגרויות.
אבל את החומר יודעים.
בכל מקרה היום בירושלים
זה לא נושא ולא מראה על שום דבר.
(בהחלט נושא כיתתי מי עושה חמש יחידות ....
אבל זה קורה גם בחוצים וגם בבגרויות
ולטענת אנשי חינוך זו בעיה קשה....)
אמרתי את זהאבל אמרת בעצמך שלא עושים עם זה כלום
שזה בשביל תקציבים
הבנות עצמן ללא יודעות שזו בגרות.
אני אני דברתי על תעודת בגרות מלאה ,כל השולח לשם ולא היוצא מזה.
בנות אלישבע יותר פתוח מכל סמינר בירושלים מהגדולים חדש ישן סניף מעלות וכו'בגרויות
זה מה שמעיד
כי גם בבנות אלישבע עושים בגריות (לא מלאה אבל כן יש בגריות)
וגם במעלות (נראה לי מלאה אבל לא בטוח מה שכן יש במעלות יותר בגריות מבבנות אלישבע)
לא מכירה את עקשטיין
אבל לא חושבת שזה אוטומטית מראה על סמינר מאוד פתוח
(פתוח כן אבל גם בנות אלישבע ומעלות יותר פתוח מהסניף וד"ל)
מבחני סאלד זה לא חוצים?רק בגרויות,
בחוץ יש יחידת חומר אחת, ומ3 יחידות כבר החומר שונה, ואין מסגרת של חוץ תואמת בגרויות,
ואני בהחלט בדקתי, מול מורות שמלמדות את החומרים האלו. (באחד התכונים הללו)
בשש שנים האחרונות בערך נכנס שדרוג למבחני החוץ ב-2 רמות:מבחני סאלד זה לא חוצים?
כי בישן עושים מבחני סאלד (לפחות זה מה שאומרים לבנות וזה מה שכתוב על הגליון ציונים שהן מקבלות-מכון הנרייטה סאלד)
אגב, בשנים האחרונות 'חוץ' חלק זה שווה ערך ל2 יחידות וחלק זה 3 יחידות ומה שלא מובן לי זה איך יש לבנות שם 4 יחידות אנגלית במבחן סאלד.
זה נראה שיש 4 יחידות באנגלית,בשש שנים האחרונות בערך נכנס שדרוג למבחני החוץ ב-2 רמות:
סאלד מורחב וסאלד מוגבר - שמקביל ל-4 ו-5 יחידות (בהתאמה).
רוב הסמינרים בירושלים קיבלו את השינוי ומאפשרים לבנות לבחור במתמטיקה -
חוץ רגיל של 3 יח' או משודרגים של 4 או 5.
באנגלית אם אני לא טועה יש רק חוץ רגיל וחוץ של 5 יחידות.
בנות שנבחנות בתכנית הזו לא מקבלות בגרות אלא חוץ מורחב / מוגבר - מבחני סאלד.
יש התייחסות לכך בתעודה של החוצים וכתוב למשל אנגלית מוגבר במקום רק אנגלית.
זה אכן מאד דומה לחומר בבגרויות וכמו שם יש מבחן חוץ בי"א ומבחן חוץ בי"ב והציונים משתקללים, שוב, רק לבנות של המוגבר והמורחב.
השאר נבחנות בחוץ רגיל במתמטיקה ואנגלית בסוף י"ב.
זה מה שעושים בחדש ובישן, הסניף אכן לא הכניס את זה.
יש מצב,זה נראה שיש 4 יחידות באנגלית,
ראיתי אתמול גליון ציונים סאלד של בת בישן שהיתה בי"ב לפני שנה/שנתיים והיה לה שם ציונים של 4 יחידות באנגלית, 3 בחשבון ושאר המקצועות.
ברור!!!!בית בינה עדיף על קוק?
בית שרה, ונתיב החינוך- מאוד פתוח!מצאתי את החוברת שחילקו לבת שלי בתחילת שנה על סמינרים.
יש גם את בית שרה ששמעתי עליו דברים טובים
לסמינר של הרב פינזל קוראים הליכות דעת
נתיב החינוך- אני יכולה לברר לך , גיסות שלי מלמדות שם
לא מופיע שם מידע על חדוות ה
היי, שלום רב. בנוגע לבירור על סמינר "הליכות דעת", רציתי לשתף אותך בזווית קצת אחרת וחשובה כדי שתקבלי תמונה מלאההיי פינזל ,הליכות דעת סמינר קטן לציבור חרדי מאד טוב!!!!
יש שם בכל כיתה בממוצע 5 הורים עם סמארטפון וזהו
תמיד יש את הכיתות היותר פתוחות בכל אופן הוא חם שמור וטוב
הוא לבנות קצת שמתקשות חברתית ולימודית הרמה יותר
נמוכה מכל סמינר לי יש שם אחיינית היא בתקן 0.7
מבחינת מהירות וקליטה ולימודים המבחנים שלה מתחת 80
זה הסגנון היא עברה חרמים וכו' זה הסגנון לבנות שצריכות תשומת
לב זה רק כיתה אחת אולי שנה הבאה נפתחת כיתה שניה
קיצור מקום מהמם יחס אישי לכל בת!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים