Elementor שמעתם על התוסף החדש בוורדפרס?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@רחל ז. התקנתי את התוסף כדי לחקור את המודל החדש, אפשר להבין את הראש של וורדפרס שרצו שפענוח ה-IP יתבצע באתר עצמו ולא בקריאה לאתר חיצוני.

רק תיקון קטן בשורה 130 בקובץ הראשי של התוסף:
PHP:
$settings_link = '<a href="' . admin_url('admin.php?page=wp-shamor%2Fwp-shamor.php') . '" title="' . __('הגדרות', 'wp-shamor') . '">' . __('הגדרות', 'wp-shamor') . '</a>';
צריך להיות:
PHP:
$settings_link = '<a href="' . admin_url('admin.php?page=shamor%2Fwp-shamor.php') . '" title="' . __('הגדרות', 'wp-shamor') . '">' . __('הגדרות', 'wp-shamor') . '</a>';

אגב, ממתי יו"ט של גלויות שני נקרא 'אסרו חג' ...?

• הוסף לסימניות
@אלעזר 1 תודה רבה!
נתקן

לגבי אסרו חג -יו"ט שני של גלויות בחו"ל הוא תמיד אסרו חג שלנו.
יותר קצר לכתוב אסרו חג מאשר "יו"ט שני של גלויות".....

• הוסף לסימניות
התקנתי , אבל שאני לוחץ הגדרות כותב 'אין הרשאה' , מה עושים?

• הוסף לסימניות
התקנתי , אבל שאני לוחץ הגדרות כותב 'אין הרשאה' , מה עושים?
אפשר להיכנס דרך הקישור בתפריט הימני בלוח הבקרה של האתר
1666072751505.png

אגב, חבל שאין שימוש בתרגום בתוסף

• הוסף לסימניות
התוסף שסוגר את האתר בשבת קודש!
האתר שלי - www.barela.co.il - סגור בשבתות ובחגים באמצעות תוסף hollyclock כבר כמה שנים.
האם יש עדיפות כלשהי לתוסף Shamor?
האם יש סיבה לשנות?
אם יש לכם עדיפות שלא לענות לי מעל במה זו, אודה לכם אם תוכלו להתייחס לשאלה במייל - ג'י מייל llike0041
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
קבעתי עמוד מסוים אך הוא מתעקש להציג את דף הבית.

• הוסף לסימניות
התוסף הנ"ל שיבש לי את האתר והייתי חייב להסירו,
במה אתם משתמשים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האתר נטען כל הזמן.

• הוסף לסימניות
אני התקנתי לאחותי באתר,
וזה לא עושה כלום, רק עושה את האתר איטי ומשובש.
לא חוסם

• הוסף לסימניות
משום מה לא ראיתי את האשכול בזמן
לכל מי שקרו לו שיבושים -
אשמח אם תצרו קשר ונבדוק מה הבעיה (info שטרודל wpshamor.com)
אולי יש אצלכם באתר התנגשות עם תוסף אחר או סיבה אחרת שהייתי שמחה מאד לעלות עליה
(בשבת האחרונה עקבתי אחרי 5 אתרים, חלקם מורכבים ועבד מצויין)

אגב, בשבוע שעבר שיפרנו מאד את הגרסה. מי שהתקין את התוסף מומלץ לעדכן
בגרסה הנוכחית אם לא תכתבו אף הודעה - תופיע הודעת ברירת מחדל "שבת שלום, האתר ייפתח בשעה XXX"

• הוסף לסימניות
האתר שלי - www.barela.co.il - סגור בשבתות ובחגים באמצעות תוסף hollyclock כבר כמה שנים.
האם יש עדיפות כלשהי לתוסף Shamor?
האם יש סיבה לשנות?
אם יש לכם עדיפות שלא לענות לי מעל במה זו, אודה לכם אם תוכלו להתייחס לשאלה במייל - ג'י מייל llike0041
תודה מראש!
התוסף shamor חינמי, hollyclock בתשלום באתרים מאובטחים
בתוסף shamor אתם יכולים לעצב את עמוד החסימה כרצונכם בעזרת טמפליטים של אלמנטור

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עוד חו"ד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה