זהו ענית את התשובה.
היית אצלו = נשרפת
.
נשמע כמו שהוא הכניס בנו שמה 'סמים' ..
- תרגעי, היינו שמענו ראינו, חזרנו הביתה בדיוק כדי להפעיל שיקול דעת נקי. ועובדה, שאני באמת בשלב הזה לא המשכתי.
אבל כן קבלתי כלים, ותובנות ומושגים וכו'. וממקום כמו שלך כזה מתיימר שיודע ה-כ-ל, אני לא חושבת שגם מאמן פשוט יצליח לקדם. (-אשמח לשמוע עם איזה מנטור עבדת, ומי בסכום פעוט יותר מהסכום של הקורס הבסיסי קדם אותך/את העסק שלך ..)
אני מסכימה איתך בנוגע לנקודה של לגלגל הרבה זה לא אומר שמכניסים הרבה. אבל אם מגלגלים הרבה ולא נשארים בסוף במינוס, אלא יש רווחים- אז הוצאת הרבה והכנסת עוד יותר הרבה ונשארת בסוף עם הרבה.
הוא אשר אמרתי, לדעתי זה לא מתאים לכל אחד, תלוי בכמה את מסוגלת להשקיע ולתת מעצמך לעסק בכל המובנים.
עם הנקודה הזו אני מסכימה מאד.
אינו דומה מי שהתנסה בפועל למי שלא.
א ב ל
מי שהקים עסקים ממצבים קשים על הרגליים, נחשב לצורך הענין כמי שהתנסה בעצמו - הוכיח את עצמו.
זה יכול להיות יוסי, וזה יכול להיות כל מנטור מנוסה אחר.
מה שמפריע לי זה ה"משפך"
אחרי שנירשמת קורס, ולמדת את התכנים, רוצה עזרה אחד על אחד, כדי שתדע שאתה מישם ממש, אבל ממש בלי טעויות? רוצה תוצאות מהירות יותר? תרשם לתכנית ייחודית שעלותה .... ותתחיל למכור בגדול!!
זה לא נשמע טוב. בכלל לא.
אפשר לומר שעצם העובדה שוובינר שלם הוא מכר את הקורס הבסיסי כקורס מקיף, שממש יעיף אותך למעלה, ואז לפתע הקורס הזה הופך להיות "בסיסי"... נותנת טעם לפגם.
מבחינת המחיר, זכותו למכור ליווי ב100,000 ש"ח ויותר. למה לא, אם יש מי שמוכן לשלם לו, שילך על זה.
תראי, אם את קצת מבררת על הקורס/הבן אדם כמו כאן נניח בפרוג את מבינה שאת נרשמת 'רק' לקורס אינטרנטי ולא לאימון אישי. וברור שזה שתי דברים נפרדים. ואת באמת צריכה להחליט אם זה מתאים לך או לא.
אגב, יש להם מה להציע אם את רוצה יותר אישי- ואל ישירות מול יוסי, ואת יכולה לקבל מענה מקצועי ג"כ.
שוב, אני לא באתי לשווק אותו- רק מפריע לי שאתן דנות כאן אודות הקורס שלו- מבלי ששמעתם ה-כ-ל. אלא כי שמעתם מפה לאוזן. ואם לא מתאים לכם הדברים, אז לא- לבריאות. אבל אל תקטלו בנאדם ושיטה על פי מה שאתם חושבות שאתם יודעות, זה הכל!