קורונה שמעתם על מישהו שקיבל קנס על הפרת בידוד???

• הוסף לסימניות
ישראל חכמה יותר מאמריקה ומכל העולם??????????
כולם שומרים גג 12 ימים!!!

• הוסף לסימניות
באנגליה זה הכי חכם
צריך להיות בבידוד 14 יום אבל אפשר ללכת ל6 מקומות קבועים שמחליטים עליהם מראש וצריך להודיע לאן
אה ועוד משהו... אם המשטרה רוצה לבוא לבדוק אם הבנאדם בבידוד הם מתקשרים לשאול מתי אפשר לבוא...

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
זה מדובר על נדבקים - וזה אכן עודכן גם בארץ

• הוסף לסימניות
קיצור,
אין דרך

ועכשיו עוד שאלה:
מה זה 14 יום?
ז"א באותה שניה שגמרו לשהות ליד חולה מאומת?
אז משבועיים אח"כ מותר לצאת?

שאלה מציקה ממש....
התקשרתי לשני רופאים, שתי המזכירות אמרו לי מפורש שבעלי צריך לשמור 13 יום ואני עוד יום להשלים 14 - מה שבטוח שזו טעות ממש. למרות שהדגשתי שהיינו יחד כל הימים!
משרד הבריאות - מרגע החשיפה לחולה, שזה אומר מהיום העשירי לתסמינים להוסיף 14 יום.
זה הזוייי

• הוסף לסימניות
שאלה מציקה ממש....
התקשרתי לשני רופאים, שתי המזכירות אמרו לי מפורש שבעלי צריך לשמור 13 יום ואני עוד יום להשלים 14 - מה שבטוח שזו טעות ממש. למרות שהדגשתי שהיינו יחד כל הימים!
זה הזוייי
לא הבנתי למה ברור שזה לא נכון ואיפה ההזייה???

• הוסף לסימניות
באנגליה זה הכי חכם
צריך להיות בבידוד 14 יום אבל אפשר ללכת ל6 מקומות קבועים שמחליטים עליהם מראש וצריך להודיע לאן
אה ועוד משהו... אם המשטרה רוצה לבוא לבדוק אם הבנאדם בבידוד הם מתקשרים לשאול מתי אפשר לבוא...
זה עדיין 14 יום גם שם?
כי דווקא עליהם שמעתי שקיצרו ל10

• הוסף לסימניות
שאלה מציקה ממש....
זה הזוייי
מה שכן, באמת מצווה לפרסם לאנשים שנכנסים יחד לבידוד ואחד מהמבודדים מפתח תסמינים, שמיד יתבודדו ממנו ככל האפשר...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה ברור שזה לא נכון ואיפה ההזייה???
זה לא נכון שהחולה שומר 13 יום ובני הבית שהסתובבו אתו כל אותם הימים שומרים עוד יום אחד
שזה אומר שעד לפני ארבעה ימים הם היו ליד חולה מאומת!! = הם צריכים בידוד של עוד 14 מהיום העשירי של החולה.

וההזוי הוא שזה יוצא בידוד ארוךךךךך וקשההה. מנסיון עכשוי.

• הוסף לסימניות
קיצור,
אין דרך

ועכשיו עוד שאלה:
מה זה 14 יום?
ז"א באותה שניה שגמרו לשהות ליד חולה מאומת?
אז משבועיים אח"כ מותר לצאת?
כן.
וכמו שכתבה זו שנכוותה,
אם נשארים עם החולה במגע ולא מבודדים אותו -
מתחילים את ה-14 היום מיום השחרור שלו!!!

כך שלאלו שחושבות שזה קשה להתבודד לעשרה ימים פלוס,
תעשו חושבים שוב... כי זה יוצא דאבל בידוד.

• הוסף לסימניות
כי זה יוצא דאבל בידוד
זוועה
לא נורמלי
למישהו יש עצה
חברה שלי תכף מסיימת בידוד ועכשיו התגלו במשפחה שלה חיוביים
קיצור
הבעיה שעוד שבוע וחצי יש לה מבחן מה"ט
והיא לא יודעת מה לעשות
אם היא נשארת מבודדת מהם היא תוכל לצאת מיד כשהם יהיו שליליים
אבל כמה זמן יכול לקחת הסיפור?
משתגעת בחדר כבר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה