רשתות שמעתם על ענן?!

גיבוי בענן עדיף מגיבוי רגיל?

• כן

הצבעות: 3 60.0%
  • לא

הצבעות: 2 40.0%

• סה"כ מצביעים
    5
  • הסקר נסגר .
  • הוסף לסימניות
כן, גיבוי קבצי המחשב בענן, ישנם כמה אפשרויות לגבות את הקבצים בענן בתשלום לא גדול,
התנסיתם? זה עובד גם בקבצים גדולים מאוד?
פרטו
ו...איפה הכי טוב לגבות?
חשוב לי מאוד לדעת

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כן, גיבוי קבצי המחשב בענן, ישנם כמה אפשרויות לגבות את הקבצים בענן בתשלום לא גדול,
התנסיתם? זה עובד גם בקבצים גדולים מאוד?
פרטו
ו...איפה הכי טוב לגבות?
חשוב לי מאוד לדעת
ניתן ליצור איתי קשר למגוון פתרונות גיבוי בענן.

• הוסף לסימניות
ניתן ליצור איתי קשר למגוון פתרונות גיבוי בענן.
רציתי לשאול ברמה הכללית האם יש אפשרות לגבות נגיד לגוגל דרייב או מה שזה לא יהיה, שזה לא ידפוק לי את המחשב/אינטרנט מרוב העלאה של קבצים כ"כ גדולים?

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול ברמה הכללית האם יש אפשרות לגבות נגיד לגוגל דרייב או מה שזה לא יהיה, שזה לא ידפוק לי את המחשב/אינטרנט מרוב העלאה של קבצים כ"כ גדולים?
גיבוי זה עולם שלם. צריך להבין מה רוצים לגבות. לאיפה. כמה נקודות שחזור. מה הרוחב פס. כדי לאפיין את זה כמו שצריך....

• הוסף לסימניות
גוגל דרייב זה לא גיבוי, זה סנכרון (שונה לגמריי)

אבל אם אני מגבה למשל עם תוכנת FreeFilesync ע"י תזמון יומי לתיקיה של גוגל דרייב שמותקן לי במחשב, זה גיבוי לכל דבר?
לא כן?
אשמח להבין מה הנקודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה