אין לי מושגהכוונה לקרן התורה של רמות א'?
מה דורשים ממך לעשות כדי לקבל תמיכה?אין לי מושג
קיבלתי מהם מייל ואני רוצה לדעת אם זה משהו רציני
תרשום את כותבת המייל בחיפוש גוגל.אין לי מושג
קיבלתי מהם מייל ואני רוצה לדעת אם זה משהו רציני
להחזיר מיילמה דורשים ממך לעשות כדי לקבל תמיכה?
לא קייםתרשום את כותבת המייל בחיפוש גוגל.
לא.הכוונה לקרן התורה של רמות א'?
תזהרו! אם מישהו רוצה להעניק למה שיעשה זאת ברמאות? קרן התורה הזהירו שזה לא הם.נראה לכם שיש בעיה כלשהי למלא פרטים?
גם אני אשמח מאד לדעת מי עומד מאחורי זה ואם אין כאן עוקץ כלשהו.
מוזר שלא פרסמו בערוצים המקובלים
עיתונות חרדית ועדות צדקה או אפילו בישיבות עצמם.
בואו נחשוב יחד, מה יכול להיות?תזהרו! אם מישהו רוצה להעניק למה שיעשה זאת ברמאות? קרן התורה הזהירו שזה לא הם.
אם זה 'נוכל' שמשקר על הציבור, מה הסיבה לספק לו את מבוקשו?בואו נחשוב יחד, מה יכול להיות?
אז לדוג' אני נותנת שם ומס' טל' שלי
שגלויים לכל, גם כאן.
מה הם יכולים לעשות עם זה?
שוב, אם מבוקשו הוא השם שלי ומס' הטל' שלי, הוא יכול למצוא אותם גם כאן.אם זה 'נוכל' שמשקר על הציבור, מה הסיבה לספק לו את מבוקשו?
ועשרות אלפים שלא רשומים כאן?שוב, אם מבוקשו הוא השם שלי ומס' הטל' שלי, הוא יכול למצוא אותם גם כאן.
מה תוכן הטופס? איזה פרטים הם מבקשים לדעת?לצורך השלמת הרישום, יש למלא את הטופס המצ"ב ולהשיבו למייל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הרע זה לא אני, יוסף המעופף, עריק גאה ועוד 2 משתמשים5 //