שמע ב- teamviewer

• הוסף לסימניות
האם ישנה אפשרות להתחבר למחשב או להפך שיתחברו אלי
ויוכלו לשמוע סאונד מ 2 המחשבים בו זמנית?
כרגע לא מצליחה שום אופציה..
תודה

• הוסף לסימניות
כן, כל פעולה ניתנת לביצוע שיבצע השולט במחשב שלך

• הוסף לסימניות
@Orfeos , אני מנסה כבר הרבה זמן להקליט מהמכשיר השולט ולא מצליחה - האם אתם יודעים איך מגידירים זאת?

• הוסף לסימניות
אז למה אני לא מצליחה?
אולי זה קשור להגדרות אצלי בכרטיס קול או משהו?

מי שמתחבר אלי לא שומע כלום אצלו
וכנל להפך

• הוסף לסימניות
תבדקי את הגדרות הקול במחשב שלך ברגע שאת תשמעי תוכלי לבקש שליטה על המחשב שלך

• הוסף לסימניות
אני שומעת מעולה! השולטים לא שומעים

אבל אולי זה כי אני מחוברת עם כרטיס קול וציוד אולפני?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא כ"כ הבנתי - אבל יש את מפעל הפורמטים שפשוט מאחד שני קבצי שמע אחד על השני ויש אפשרות של אחד אחרי השני,
או שפשוט אפשר במחשב אחד להפעיל שני נגנים ובכל נגן קובץ אחר

• הוסף לסימניות
אני רוצה להעלות מישהי שתראה הקלטה אצלי באולפן בשידור חי
לא קובץ מוסיקה סגור

• הוסף לסימניות
האם גירסאות התכנה שוות אצל שני הצדדים?
הבעיה מוכרת לי, לצערי ללא פתרון החלטי.
פעם אחת בלבד הפתרון היה לעדכן את הצד השני לגרסה שהייתה אצלי.

(נראה לי שתכנתו את התכנה הנ''ל להעביר שמע מסויים מאד, כי את צלילי המחשב (התראות וכדו'), הוא תמיד העביר לי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה