דרוש מידע שמפו נגד נשירה

• הוסף לסימניות
כן, זה סוג של נשירה גנטית של גברים, כרגע זה לא ברמה קשה, אבל באמת חבל לא לעצור את זה
שמפו עוזר לעצירה או להאטה??
וכדורי אבץ- זה כי היה לא מחסור?? או סתם כי זה מומלץ??
נשירה גנטית - הדבר שהכי עוזר, ועוזר פלאים! - זה מינוקסי.
ספריי ששמים על הקרקרפת פעם / פעמיים ביום ורואים תוצאות ממש משמעותיות.
עולה סביבות ה - 200 בבית מרקחת.
לוקחים מרשם מרופא עור.

• הוסף לסימניות
יש בגוד פרם ב''ב שמן קיק נגד נשירה ב20 ש''ח
לא מניסיון

• הוסף לסימניות
למשהו נסיון עם שמפו נבט חיטה שיש לקנות בשאול תמרוקים? מועיל?
אני משתמשת בו
ממש מרוצה!
אני מרגישה שהשיער שלי יותר חזק ולפני שהשתמשתי בו היתה לי נשירה ועכשיו ברוך ה' כבר לא.
יש לו ריח טוב!!! וזה כמות גדולה במחיר די זול...
אגב, הוא מתאים לשיער שעבר החלקה

• הוסף לסימניות
אני פתחתי לא מזמן אשכול וביקשתי המלצות לעצירת נשירה,המליצו לי להשתמש בשמפו הוואי ירוק ,זה באמת עזר,לפני כן קניתי 2 סוגי שמפו מיוחדים לעצירת נשירה והנשירה רק התגברה....
דבר נוסף,המליצו לי על נטילת אבץ שגם ממש עזר.

• הוסף לסימניות
מניסיון שמפו קיק+טיפות פרופוליס של אלטמן. שילוב מנצח.

עולה גרושים ועוצר לגמרי את הנשירה בעז"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה