היום בדקתי, במרכך אין את הפרוטאין. יתכן שזה לא יעשה את אותו אפקט.נכתב ע"י stlevi;2081292:אתמול קניתי בניו פארם את השמפו והיה מבצע- השני בשקל.
יצא לי לאחד פחות מ10 ש"ח!
ואגב, מישהי יודעת אם גם המרכך טוב בשביל הארכה?
ובכלל, האם טוב להשתמש במרכך?
לבת שלי יש שיער קצר אבל מקורזל!
מה עושים?
נכתב ע"י שושיה;2084072:מישהו יכול להסביר לי את התופעה והאם השמפו הנ"ל יכול לעזור למקרה הנ"ל.
גם לילדיי (לבנים) וגם לבעלי "התקצרו" הפאות מאוד הם משתמשים בשמפו בלבד של פינוק המכיל רוזמרין.
נכתב ע"י סטודנטית;2105840:אם זה עדיין מעניין מישהי אז יש את השמפו המדובר ב10 ש"ח בניו פארם........
נכתב ע"י מירי456;2079453:מי שרוצה הוכחה...
הייתי מברישה את הקרחת של הבן שלי כל יום (ג"כ סוג של עיסוי) ולא צמח מילימיטר ומאז שהתחלתי עם השמפו בתוספת קראטין ראיתי צמיחה מיידית!
נכתב ע"י OR_Design;2105874:מאיפה המידע?
אני באמת שנים משתמשת בפינוק וגם הילדים ולבת שלי יש נשירה נוראית
עכשיו בדיוק החלפתי שמפו אבל לא שמתי לב לשום הבדל כרגע..
בלי קשר אני במעקב בקופ"ח ממה זה נובע , אבל לא חשבתי שקשור לשמפו,
שימוש יומיומי בסרקל גם יכול להזיק??או קרם של קרמה?
נכתב ע"י חבצלת1;2140752:שמן קיק מנסיון
אחרי חודש רואים הבדל!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים