מידע שימושי שמפו רגיל - ותוצאה לא רגילה! המלצה לגדילת שיער מנסיון אישי!

• הוסף לסימניות
אחרי שימוש כחודשיים בטום ג'רי
מוכרחה לומר שיש שינוי ואפילו משמעותי!
ממליצה!

• הוסף לסימניות
לא להאמין אבל גם אצלנו.
כשקראתי כאן על השמפו הזה החלטתי שאם לא יועיל - לא יזיק.
והנזק - 17.10 בסופר פארם, גם משהו שאפשר לעמוד בו...

התוצאה - תלתלים מתוקים וגולשים עד כתפיים לבת השנתיים שלנו.

התחלתי לחפוף עם השמפו הזה גם לתינוק הקטן. אולי הפעם יהיו פאות סבירות במקום תלתלון בודד...

• הוסף לסימניות
חודש וחצי של שימוש....
הפלא ופלא!!!
ותודה לפותחת האשכול!:)
אגב עלה 10 שח בסופר פארם

• הוסף לסימניות
תגידו גם למבוגרים זה יכול לעזור?
או רק לילדים?

• הוסף לסימניות
ורק אני לא מגיעה לסופר פארם ולא מוצאת בשום חנות לידי?
מי ראתה באזור גאולה/בר אילן והסובב?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;2178117:
ורק אני לא מגיעה לסופר פארם ולא מוצאת בשום חנות לידי?
מי ראתה באזור גאולה/בר אילן והסובב?

בכל זול בר אילן יש.

• הוסף לסימניות
משהי ראתה את השמפו בבני ברק?
ניסיתי ב3 חנויות ואין

• הוסף לסימניות
אני חייבת להודות לפותחת האשכול,
אני משתמשת בו לבן השנתיים וחצי שלי כבר חדשיים ובאמת יש שיפור משמעותי באורך- יחסית לקצב שהיה קודם,
הוא אכן גורם לשיער להראות בריא וטוב, גלים יפים ומתוקים..

מקווה שיגדל עוד הרבה עד החלאקה...

• הוסף לסימניות
אז אין בזה משהו כימי????

הרי זה חייב להיות עם חומר כלשהוא?

• הוסף לסימניות
גם אני משתמשת כבר חודשיים לבן השנתיים וחצי, וברוך השם עברנו ממברשת שיער לתינוקות (מברשת שבת) למסרק ילדים כי יש קצת תלתלים... אנשים שלא ראו אותו חודשיים ממש מתפלאים מאיך שגדל לו השיער.
מקווה שעד החלאקה יהיו פאות קטנות...
לילד הבא אתחיל להשתמש מגיל שנה...

• הוסף לסימניות
גם אני משתמשת במשך חודשיים
ויש שינוי ניכר לטובה :)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
גם אני משתמשת כחודשיים
אבל לצערי לא רואה כמעט שינוי...

• הוסף לסימניות
פעם אמרו שהדבר הכי טוב נגד נשירה זה פשוט להפסיק עם כל השמפו למינהם ולשטוף רק עם מים בלבד

• הוסף לסימניות
תודה על ההמלצה.
הבת שלי בת 5 היתה מתוסכלת מהשיער הלא ארוך.
והיום, ב"ה לאחר מס' חודשים שאנו משתמשים בשמפו-
אפשר לעשות לה קוקו יפה,
והבטחון העצמי שלה גדל יחד עם התארכות השיער.
תודה לממליצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוצניק;2237041:
פעם אמרו שהדבר הכי טוב נגד נשירה זה פשוט להפסיק עם כל השמפו למינהם ולשטוף רק עם מים בלבד

זה גם הדבר הכי טוב נגד נקיון...

• הוסף לסימניות
לאלו גילאים הוא יעיל??
רק לילדים?

• הוסף לסימניות
אצל הבת שלי בת הארבע שהיתה ממש קירחת ברמה שהיו צוחקים עליה בגן שהיא תינוקת כי אין לה שערות.
אנחנו משתמשים כבר חודש ויש הבדל מאוד גודל.
יש לה כבר ראש מלא תלתלים וסוף סוף אפשר לעשות לה קוקו קטנטן ולשים עליו סיכה או משהו כזה.
הבעיה היא שעם השערות הגיעו גם הכינים אבל אפילו מז היא מבסוטה העיקר שיש לה שיער ארוך.
כל פעם היא אומרת לי בחיוך גדול אמא יש לי כינים בגלל שיש לי שיער ארוך אז יש כבר לכינים איפה להתחבא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 7880;2181824:
גם אני משתמשת כבר חודשיים לבן השנתיים וחצי, וברוך השם עברנו ממברשת שיער לתינוקות (מברשת שבת) למסרק ילדים כי יש קצת תלתלים... אנשים שלא ראו אותו חודשיים ממש מתפלאים מאיך שגדל לו השיער.
מקווה שעד החלאקה יהיו פאות קטנות...
לילד הבא אתחיל להשתמש מגיל שנה...

עברנו ממסרק למברשת! תודה להשם...

• הוסף לסימניות
משהי יודעת מאיזה גיל זה מתאים?
חצי שנה מקורח כביום היולדו...אפשר להשתמש?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה