כללי שמרתי בשם קובץ קיים... דחוף!

• הוסף לסימניות
יש מישהו ער עכשיו?

שמרתי בפוטושופ קובץ בשם של קובץ קיים.
ניסיתי לעשות שחזור גרסאות קודמות לקובץ שהשתנה. כתוב אין גרסאות קודמות זמינות.
הכל עדיין פתוח לי בפוטושופ.

יש מה לעשות?
להציל?
זה חשוב נורא!!

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לצערי להתפלל שזה לא יקרה שוב

אך אם את במצב של תוכנה פתוחה אולי תוכלי לסגור את התוכנה בסיים ולפתוח אותה שוב הוא פותח את כל הקבצים - לא קרה לי כזה דבר אולי הוא יפתח לך את כל הקבצים שעבדו עליהם באותו יום

• הוסף לסימניות
כנראה שאין מה לעשות, גם לי קרה פעם..
בניתי הכל מחדש.

אגב, זה באמת שפוטושופ ב CS6 אם נכבה המחשב באמצע הוא משחזר הכל לנקודה שלפני???
היה לי ממש נס!!!!
עבדתי על תמונה במשך כמעט שעתיים שלמות ולא שמרתי פתאום נתקע המחשב ולא הגיב,
ניסיתי לחכות וכמעט בכיתי :eek:

בסוף אמרתי יאללה, הכל לטובה.
אם צריך אני אבנה שוב.
כיביתי את המחשב הדלקתי.. אפילו לא בדקתי תכננתי להמשיך למחרת.
סתם פתחתי לרגע פוטושופ לקובץ אחר והקובץ שעבדתי אליו היה ממש כמה דקות לפני שנכבה.

אם זה חידוש - זה פשוט אדיר!!
בגרסאות קודמות לא היה מצב כזה.

• הוסף לסימניות
כן זה באמת חשוב לשמור כל כמה דקות...;)
כבר יצא לי בגלל כמה טעויות כאלו לעבוד שעות מיותרות סתם..

• הוסף לסימניות
פשוט. כל כמה דקות ללחוץ control+s.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה