כללי שמרתי קובץ על קובץ! יש אפשרות להחזיר את המחשב אחורה?

• הוסף לסימניות
לפני שתי דקות שמרתי קובץ בשם של קובץ שאני צריכה, ואני רוצה להחזיר אותו!
זכור לי שדיברו שיש אפשרות להחזיר את המחשב כמה זמן אחורה, איך עושים את זה, והאם הקובץ ששונה יחזור להיות כשהיה????

• הוסף לסימניות
מצאתי כאן באחד האשכולות הישנים שטוענים שניתן להחזיר את הקובץ למקור בעזרת תוכנת שחזור. מישהו יודע? מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
תנסי יש תוכנת שיחזור מדהימה בשם R-studio. תראי אם רואים שם את הקובץ.

• הוסף לסימניות
תודה רבה
הורדתי את R-STUDIO
אפשר הדרכה קצרה איך להשתמש?
שוב, מדובר בקובץ קיים שאני רוצה לחזור לחומר שהיה בו לפני מס' שעות, אחרי ששמרתי אותו בטעות באופן משוטח (באותו שם).
תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
תעשי שחזור מערכת.

• הוסף לסימניות
שחזור לא יעזור.
יש תוכנות שחזור קבצים. נסי recuva

• הוסף לסימניות
בתוך התוכנה את פותחת את הכונן הרצוי ונכנסת לתקיה ואז הוא מראה את כל הקבצים כמו באקספלורר כל הקבצים התקינים מופיעים כרגיל וכל הקבצים שהוא קורא שנמחקו הוא מראה לידם X אם את רואה את הקובץ הדרוס פשוט תשחזרי אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;485265:
שמירה בשם על קובץ קיים, זה במילים אחרות, מחיקה עם כתיבה על החומר הנדרס, כך שלדעתי קלושים הסיכוים אם בכלל לשחזר כזה דבר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;484898:
לפני שתי דקות שמרתי קובץ בשם של קובץ שאני צריכה, ואני רוצה להחזיר אותו!
זכור לי שדיברו שיש אפשרות להחזיר את המחשב כמה זמן אחורה, איך עושים את זה, והאם הקובץ ששונה יחזור להיות כשהיה????

בכלל אם את עובדת עם ויסטה או וינדוס 7 אז יש שיטה הרבה יותר קלה
תגשי לתיקיה ששם היה הקובץ שנמחק "עכבר ימני/מאפינים/גירסאות קודמות
ואז תני לו לחשוב רגע ואז אמור לתת לך כמה תאריכים אחורה של התיקה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;485307:
בכלל אם את עובדת עם ויסטה או וינדוס 7 אז יש שיטה הרבה יותר קלה
תגשי לתיקיה ששם היה הקובץ שנמחק "עכבר ימני/מאפינים/גירסאות קודמות
ואז תני לו לחשוב רגע ואז אמור לתת לך כמה תאריכים אחורה של התיקה
בהצלחה

פעם בטעות מחקתי דיסק שלם שהיה מאוד חשוב לי וזה היה לי מאוד קשה להשיג אותו די נלחצי כי עד שקלטתי שזה נמחק זה רק איזה יומים אחרי שמחקתי אבל למרות הכל הגירסאות קודמות הצליח לשחזר לי הכל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה