כללי שמשונית בתחום קצת שונה...

• הוסף לסימניות
קראטה, איגרוף תליאנדי, ג'יג'וצו...
או בקיצור... אומנויות לחימה... ככל הנראה תחום שלא מוכר לרובכם.. (אגב, המורה חרדי וירא שמיים לכל דבר)
מה אומרים? זה אמור להיות תלוי מעל דלת הכניסה של מרכז הספורט.
אשמח לשמוע :)
הדמיה קראטה.jpg

אה רגע... זה מוקדש לאלו שלא אוהבים מוקאפים והמחשות למיניהם..
שמשונית חדשה לאבא-01.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מאוד יפה!.........
רק זה לא כ"כ נראה שהמורה חרדי..חוץ מהשם שלו אולי..

• הוסף לסימניות
השאלה לאיזה קהל יעד הוא פונה.
עבודה יפה ומרשימה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כן,
מכירה את המורה, (את בנותיו יותר נכון..)
מכירה את המתנ"ס והשכונה בה יפורסם.
ונראה ממש ממש מעולה!!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
קצת הפריע לי שיש שתי תמונות בצד ימין עם אותו כיוון ואותו רעיון, זה קצת לוקח את המיקוד מהמבוגר העליון (שהוא כנראה המורה?) מכיוון שיש עוד תמונה ברעיון הזה בצד שמאל, הייתי מנסה לשים תמונת אווירה בלי דמויות למטה במקום הילד.

**אם אינני טועה, כותבים ג'יוג'יטסו...

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
קצת הפריע לי שיש שתי תמונות בצד ימין עם אותו כיוון ואותו רעיון, זה קצת לוקח את המיקוד מהמבוגר העליון (שהוא כנראה המורה?) מכיוון שיש עוד תמונה ברעיון הזה בצד שמאל, הייתי מנסה לשים תמונת אווירה בלי דמויות למטה במקום הילד.

**אם אינני טועה, כותבים ג'יוג'יטסו...
תודה...
זאת היתה התלבטות בשבילי. כי בעקרון אחת התמונות במקורי זה היפוך מראה, אך הרגשתי שזה פסיכולגית מוציא מהריכוז. כי כאשר מניחים תמונה עם מבט כלפי חוץ אוטומטי זה מוציא אותנו מהריכוז כלפי חוץ. (מקווה שניסחתי טוב ואני מובנת..:)) כאן שניהם בדיוק "בועטים" למטרה...
אולי אני טועה, אבל זו היתה דעתי. לגבי תמונת אוירה, יכול להיות חמוד צריכה לנסות..
ו.. לא זה לא המורה. זאת סתם תמונה משאטר :)

רגע זה מצריך בירור.. כתבתי ג'יג'וצו אבל אני רואה שיש ג'וג'צו או ג'יו'ג'וצו חחח ... הסתבכתי...
ויש שכותבים כמו שכתבת כי זאת מילה יפנית והצ' יכול להיות גם טס
נו.. את זה נשאיר ליפנים שיסתדרו.. :)
בכל אופן תודה שהארת את עיני!
אני הולכת לברר איך כותבים ג'יג'וצו או ג'יוג'וצו או ג'יג'וצו או עם טס....... אויש.. אם קשה להקליד מילה כזאת כמה קשה לומר אותה?.....
תודה!

• הוסף לסימניות
:p
צודקת, שתי הצורות קיימות (כמו טורקיה ותורכיה) אבל כדאי לברר את זה אולי עם המורה,
את לא רוצה שרק על זה יחשוב מי שיקרא את המודעה: אומרים ככה או ככה... או אולי... :D:rolleyes:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה