כללי שמשונית חסידי

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שיוצא לי לבצע עבודה גדולה ומורכב,
שמשונית בסגנון חסידי כבד,
כמה לקחת על עיצוב ?

• הוסף לסימניות
כדאי שתעלה כדי שנדע במה מדובר, על אף שאני מעריכה את זה בלי לראות, כעבודה מושקעת מאד.
לפי סיגנון העבודות שלך.

• הוסף לסימניות
עדיין לא התחלתי, אני רוצה לתת ללקוח בצעת מחיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י finkel_ch;694329:
המחיר מקובל הוא בין 800-1500 ש"ח

תלוי אצל מי...
יש כאלו שייקחו הרבה יותר, כמובן המקצועניים שכבר הוכיחו את עצמם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י finkel_ch;694329:
המחיר מקובל הוא בין 800-1500 ש"ח
מינימום!!!
סגנון חסידי כבד יכול לקחת כמה שעות טובות,
תמחר את זה כמה שיותר גבוה.
מקסימום, גמרת את העבודה ועדיין משתלם לקבל עליה פחות,
תעשה את זה יפה, גש ללקוח ונניח שהמחיר שסיכמתם היה 1500, תאמר לו- תשמע בסופו של עבודה אני רואה שמגיע לי 1350 ובזה אסתפק. ותעמוד על כך.
גם קיבלת את הסכום שמגיע לך.
גם יצאת נחמד ואמין.
והכי חשוב: שקנית את הלקוח + 10 חברים שלו... לך תדע...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה