כללי שמשונית למסיבת סידור

• הוסף לסימניות
זה הולך להיות 2.50 מטר
שיפצורים הערות
בשביל זה אתם פה ;);)

תודה!!!

קבצים מצורפים

• פלקט.JPG
    פלקט.JPG
    KB 101.9 · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
הלקוחה רוצה יותר אלמנטים , שלא יהיה כמובן מאליו ...
מה אפשר לשפר ליעל ?

• הוסף לסימניות
א. אני הייתי מוסיפה מילים של סידור בסידור, שיראה כמו סידור
ב. אולי צוסיפי לב, לבבות?

• הוסף לסימניות
שימי לב, בגדלים ענקיים כמה אלמנטים שתוסיפי, בד"כ זה עדיין ריק

ממליצה לך להוסיף (בהקשר כמובן :) )

ולגבי הטיפוגרפיה, היא חייבת שיפוץ
ובכלל, עכשיו עולה לי, אולי תעשי תלת מימד?

הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;2104322:
שימי לב, בגדלים ענקיים כמה אלמנטים שתוסיפי, בד"כ זה עדיין ריק

ממליצה לך להוסיף (בהקשר כמובן :) )

ולגבי הטיפוגרפיה, היא חייבת שיפוץ
ובכלל, עכשיו עולה לי, אולי תעשי תלת מימד?

הצלחות!

מלכתחילה רציתי מאוד מימד, זה היה ברור לי
העניין שבcs6 שלי אין , ואמרו לי רק במקורי יש
זה אכן נכון ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שררר;2104331:
מלכתחילה רציתי מאוד מימד, זה היה ברור לי
העניין שבcs6 שלי אין , ואמרו לי רק במקורי יש
זה אכן נכון ?

זכור לי את זה גם בCS4

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה