<שמש חורפית>

• הוסף לסימניות
השמש חייכה אלינו כ"כ יפה אז חייכנו אליה חזרה ויצאנו אליה:)

קבצים מצורפים

• אלישבע מוקטן.jpg
    אלישבע מוקטן.jpg
    KB 82.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
משגע
יופי של צבעים ותאורה

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה
תאורה מעולה
עיבוד יפה
רק ספייס למטה יותר לא היה מזיק

• הוסף לסימניות
תמונה מתוקה!
רק נורא חשוך לי.

• הוסף לסימניות
תודה לכן!

נכתב ע"י chavig;2390597:
תמונה מתוקה!
רק נורא חשוך לי.

תודה, סוג של עיבוד, הילדה לא חשוכה.

• הוסף לסימניות
תמונה יפה

ברשותך, הייתי משנה למשהו כזה [בערך]:
אגב כדאי להעלות ברזולוציה קצת יותר גבוהה. כך התמונה מתקבלת טוב יותר.
צפה בקובץ המצורף 333225

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;2390726:
ברשותך, הייתי משנה למשהו כזה [בערך]:
אגב כדאי להעלות ברזולוציה קצת יותר גבוהה. כך התמונה מתקבלת טוב יותר.
צפה בקובץ המצורף 333225

תודה,
אכן, מאוד יפה.
התמונה במקור יותר בהירה אך בכוונה הכהיתי כי אהבתי גם את הרקע הכהה

• הוסף לסימניות
נעמי - תמונה יפה ממש!
אוירה וצבעים חורפיים

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה.
תאורה יפהיפיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה