• הוסף לסימניות

יש לי שמש
וקרניה תלתלי זהב
ופיה
דובדבן קטן
חושף שיניים זעירות
בחיוך שאי אפשר
ורגלייה שמנמנות
רצות מתרוצצות
עד שהיום נגמר
ובלילה
היא ישנה שנת עמלים
ואני רק מתבוננת
ונגמרות לי המילים.

גילי.

קבצים מצורפים

• image_360059.jpg
    image_360059.jpg
    KB 61.2 · צפיות: 59
  • הוסף לסימניות
גם לי נגמרו המילים...

• הוסף לסימניות
פרצוף זורח
והשיר - לא רגיל! מוכשרת

• הוסף לסימניות
אי אפשר להוסיף אפילו מילה
התמונה וואו
והשיר וואו

• הוסף לסימניות
אמח אהיה נדושה הפעם ואכתוב
וואו
כי זה מה שיצא לי כשקראתי והסתכלתי...

• הוסף לסימניות
השיר את כתבת? הוא משגע
והתמונה אחרי כזה שיר מושלמת!

• הוסף לסימניות
תמונה מתוקה!!
השיר מדהים...!

• הוסף לסימניות
תודה חברות.
האמת שאני כותבת ככה בקטנה. וזה היה ממש כייף לחבר את 3 אהבות יחד..-גילוש,צילום, כתיבה.(גילי כמובן לא באותה נשימה.רחוק רחוק )

אולי אמשיך עם זה אם תבוא לי המוזה ;)

• הוסף לסימניות
מגניבבבב!!!
תמונה הורסת. ילדה משגעת. לא כתבת עיניים יהלומים...

• הוסף לסימניות
יעל, כמה שזה מקסים.
והשיר...
מוכשרת בענק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה