קריאטיב שמתם לב למודעה ההזויה הזו?

• הוסף לסימניות
כנראה שיהיה המשך.....

• הוסף לסימניות
כן,
חבר סיפר לי שראה ביום חמישי, ובמוצ"ש הראה לי את הפשקווילים.
2 מבטים שראיתי, ובמקום אמרתי לו "זה פרסומת".
רעיון יפה, מפרגן "בהצלחה"!

• הוסף לסימניות
וואי גם אני ראיתי את המודעה הזו והתפלאתי....
יכול להיות שבעוד שבועיים הם יפרסמו ''שהם מצאו'' ואז יעשו איזה קומבינה שזה יגיע לפרסומת,
אולי יפרסמו את הפנקס לכל דורש....:)

• הוסף לסימניות
אם זו חברת מוניות - סתם בזבוז כסף.
כמה כבר משתמשים היום במוניות? כולם עם דרייברים.
מה התועלת שלהם בלהגיד "הנה מצאנו את הפנקס בואו קחו מספר למוניות זולות (נגיד...)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אפשר לראות את הפרסומת למי שלא זכה לראות?
IMG-20240815-WA1536.jpg

• הוסף לסימניות
כבר קיבלתם את הפתרון??!!!!
בתיבת דואר חילקו פנקס של "איגוד הנהגים בישראל" (משהו כזה..) למוניות בכל הארץ וכו'

• הוסף לסימניות
שלחו אתמול צינתוק לכל מי שנרשם
בצינתוק: "יש לנו 2 בשורות, אחת משמחת ואחת מצערת. המצערת היא שלא נמצא הפנקס, המשמחת היא שמהיום לא צריכים פנקס!
כל תחנות המוניות והדריוורים תחת קו אחד, לא צריך לשמור יותר עשרות מספרי טלפונים של תחנות מוניות!"

לרגע מסופקני, אולי בכלל לא היה פנקס?

• הוסף לסימניות
מעניין מיהו הקופירייטר הגאון...
הייתה חברת דרייברים נוספת שהחליטה לרכב על הגל, ופוצצה את תיבות הדואר עם פנקס לוח שנה...
מעודי לא ראיתי לוח שנה שמתחיל באב-אלול, אבל לא חשוב...

• הוסף לסימניות
כל כך הרבה חיפשתם, ועוד לא מצאתם?
מי הקופירייטר???????????

• הוסף לסימניות
מעניין מיהו הקופירייטר הגאון...
הייתה חברת דרייברים נוספת שהחליטה לרכב על הגל, ופוצצה את תיבות הדואר עם פנקס לוח שנה...
מעודי לא ראיתי לוח שנה שמתחיל באב-אלול, אבל לא חשוב...[/
זה גם שלהם... שם היה הפנקס עם ה 300 נהגי מוניות..

• הוסף לסימניות
תרשו לי לנתח את העניינים:
עכשיו הם הצליחו להיכנס לתודעה של כל החרדים בצורה ממולחת מאוד. אם הם יהיו מעניינים - הם גם יישארו שם. מה שנשאר להם זה עוד קצת מאמץ בשביל להצליח לשווק. אם זה יהיה משעמם - הכל הלך לפח...
הם עוד לא שם.

• הוסף לסימניות
תרשו לי לנתח את העניינים:
עכשיו הם הצליחו להיכנס לתודעה של כל החרדים בצורה ממולחת מאוד. אם הם יהיו מעניינים - הם גם יישארו שם. מה שנשאר להם זה עוד קצת מאמץ בשביל להצליח לשווק. אם זה יהיה משעמם - הכל הלך לפח...
הם עוד לא שם.
לדעתי הם הרגיזו הרבה אנשים שדווקא לא ישתמשו בשירות שלהם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה