שמתם לב?

• הוסף לסימניות
שמתם לב לאפשרויות הסינון בסרגל הירוק העליון?
שימושי מאד!

• הוסף לסימניות
שמתם לב לתגובה של חיים דיקמן (המנהל) בעמוד הראשי, משום מה היא נמחקה.

לשון התגובה:

משתמשי פרוג היקרים. לאחר מאמצים כבירים וארוכים, התחילו בערב פסח את שדרוג הגרסה של מערכת האתר שלנו. למרות שנעשו חזרות בסביבות טסט וכו', לא תיארנו ולא שיערנו שהשדרוג יהיה כה מסורבל ומסובך. (התכנון היה כמה שעות...) לאחר שבוע וחצי של עבודה מטורפת של המרת כל בסיסי הנתונים של פרוג, ושדרוג המערכת, אנחנו עדיין בעיצומו של השדרוג. * שדרוג הגרסה היה מחוייב המציאות בשל חוסר התמיכה של החברה בגרסה הישנה בה השתמשנו, לצד פרצות אבטחה רבות וזדוניות שהיו במערכת הקודמת שלא קבלו כבר מענה. * אני יודע שעיצוב האתר עדיין לא מהודק לגמרי, וכן התרגום מאנגלית. כעת עובדים על המון דברים במקביל, נא להתאזר בסבלנות. * כעת עושים את מיטב המאמצים לייבא את ה'תודות' מהפורום הישן, וכן את תיקיות העבודה. החומר לא נעלם כמובן, אלא מכיון שמערכת הפורומים של ויבולאטין השתנתה (זה פער של שנים בין הגרסאות) והיא בנויה אחרת לחלוטין. * הגלישה האיטית כעת היות ובמקביל השרת עובד בניית אינדקסים ממליוני ביטויים כדי שהחיפוש יתחיל לעבוד כראוי, וכן עוד פעולות חד פעמיות רבות. אני מניח שבימים הקרובים המהירות תשתפר עוד ועוד. תודה לכל העוזרים והתומכים באופן אישי. יחד נעשה את זה בצורה הטובה ביותר! חיים דיקמן

• הוסף לסימניות
שמתם לב לשינויים בגודל הפונט?

• הוסף לסימניות
אמנם אין אפליקציה, אבל ההתאמה לנייד נוחה הרבה יותר מהפורום הקודם

• הוסף לסימניות
שמתי לב שמה שחידשו פה בעיקר זה כל הנושא של הלימודים והמסלולים בפרוג
כשלוחצים על אחד מהקישורים בעמוד הראשי מופיע פירוט נרחב כולל תמונות של המורים ועוד...

• הוסף לסימניות
שמתם לב שכשלוחצים על החלונית של מספר הלייקים ניתן לראות את שמות הלוחצים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;n4869541:
שמתם לב לתגובה של חיים דיקמן (המנהל) בעמוד הראשי, משום מה היא נמחקה.

לשון התגובה:

כן, שמנו לב, והאמת?! חיכיתי לזה, ממש.
חיים - כל מילה. ממש טוב מה שכתבת, ואם היה אפשר לצלצל על ההודעה הזו - מאמינה שכבר היו לך שם כמה מאות.. ;) בכ"א - תודהה!!

• הוסף לסימניות
שמתם לב שכשמצוטטים תגובה אפשר ללחוץ על החץ הקטן והוא מביא לתגובה המצוטטת.

• הוסף לסימניות
שמתם לב שהמהירות השתפרה לבלי הכר?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
שמתי לב שמסובך לי האתר כרגע....
יש מישהו שמוכן לתת הדרכה איך להשתמש בכל העסק הזה.
אני רוצה להעלות הדרכה, ניצול שאריות של מוצרי אפיה מפסח. אבל נראה לי מורכב כל כך עכשיו.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגפן;n4869716:

שמנו לב שכל דבר שאתה כותב עולה כמה פעמים...

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה,
אני יש לי מעקב לפורום מסויים -
הייתי מקבל מייל אחת ליום
עכשיו אני מקבל כל רגע מייל - אני משתגע - אין אפשרות לעשות קבלת מייל אחת ליום!!!!!!

• הוסף לסימניות
שמתם לב שאת לחצתם לייק והתחרטתם אפשר מיד ללחוץ DISLIKE ולמחוק את הלייק שלכם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה