תדברו עם הקב"ה!!!!!!!!!!
איך הקשת שמי שעושה סגולות זה במקום תפילה?די לסגולות
תתחילו להתפלל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
וואי זה ממש לא נכון, הוא גם לא צריך שנבקש דברים בפה כי הוא יודע מה אנחנו חושבים.... זה לא קשור, יש אנשים שמבטאים את עצמם טוב בכתב. אני אישית מצאתי את עצמי הרבה פעמים כותבת לה' מה שאני מרגישה\מבקשת\מודה וכו' במקום להגיד בעל פה.לא צריך דווקא לכתוב אבא שלנו לא חרש..........
אשמח לדעת מה המקור גם לזהבלי קשר לזה יום השמיני של חנוכה "וזאת חנוכה" הוא סגולה בפני עצמו -לכפרת עוונות, זרע בר קיימא, ופרנסה.
השפת אמתאשמח לדעת מה המקור גם לזה
מצטערת שהרגזתיאיך הקשת שמי שעושה סגולות זה במקום תפילה?
תמוה לי
ועוד- יש סגולות שמקורן בקודש
באיזה זילות את כותבת די לסגולות?
יש סגולות כאלו, תתפלאי...ולגבי סגולות שמקורם בקודש, אני לא מכירה כאלה, אז בטח שלא התכוונתי לזה!
בני יששכר (כסלו מאמר ב') - זרע של קיימא.אשמח לדעת מה המקור גם לזה
מהרי"ל?המקור הראשון זה מהרי"ל מפראג
ויקפדיה...מהרי"ל?
או מהרל מפראג?
ואשמח לדעת איפה
היום כמדומני כל העולם שומע את הסגולות מאת רבנים כמו הידברות, ערוץ אלפיים ועוד, אשר פורסמו ברשתות החברתיות, כמעט ולא ראיתי מישהו שעושה סגולה שהמציאו ולא שמעתי.מצטערת שהרגזתי
התכוונתי לכל הסגולות הטיפשיות שמישהו המציא באמצע הלילה ופתאום כל העולם רואה בזה את ישועתם
לדעתי זה כפירה ממש
לכן התבטאתי כך
ולגבי סגולות שמקורם בקודש, אני לא מכירה כאלה, אז בטח שלא התכוונתי לזה!
www.prog.co.il
www.prog.co.il
הסתכלתיויקפדיה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים