ואוו בהצלחה שילך בקלות ובמהירות בעזרת ה'!!!תודה לכן
בינתיים קיבלתי עוד חוו"ד מאורתודנט נוסף
גם הוא המליץ על הדסה
הקודם אמר שצריך לעשות CT
מקווה מאד שזה לא משהו מסובך
לא מכירה את הפרטיםהבן שלי בן 9.5 עם שן טוחנת כלואה (ממש שוכבת) ולא בוקעת
היא מפריעה גם לשן הצמודה לה לבקוע
רופא שיניים במרפאה, התייעץ עם אורתודנט והמליץ על עקירה בהדסה
אכן זה מה שעושים?
אי אפשר למשוך את השן ע"י קוביות?
אשמח מאד לשמוע
גם אני קרתי שיני בינה כלואות וזה ממש לא קשור זה שתי דברים אני אומרת את זה כי בתור ילדה גם לי היה סיפור כזה עם הניבים וזה היה ממש מסובך כי אפשר לעקור אסתטית המון פעמים זה שוכב בצורה שזה פוגע בשורשים של שאר השיניים!לא מכירה את הפרטים
כן אוכל לומר ממבט ראשון וכאוב
שאצלי היו 4 שינים כלואות ועוד משהו
והם נעקרו, לא היתה ברירה אחרת
אבל הן היו שיני בינה
למה לעקור לילדים את השיניים הרגילות????
כלומר, הוא לא צריך אותם לפעילות מיטבית של הפה?
אי אפשר לחלץ פתח או בדרך אחרת?
בשיניים כאלה, (שהן לא בינה), הייתי מתיעצת עם עוד משהו, מקצועןן...!!!
אגב, סי טי לשן זה ממש בקטנה...לא כמו סי טי רגיל...הקודם אמר שצריך לעשות CT
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים