עיצוב פנים שנאים לתאורת לד

• הוסף לסימניות
רציתי להבין לגבי תארות לד
האם יש אפשרות לעשות הכנה שמיועדת ללד במקום להוסיף שנאי לכל פרופיל לד שאני עושה?
אני רוצה לעשות פרופיל צמוד תקרה (אין גבס) שיהיה כמה שיותר דק.
הפרופיל היחיד שמובנה בו שנאי הוא בגובה 5 ס"מ לפחות. הייתי רוצה משהו יותר עדין ודק (מדובר במעבר)

אם באמת אין אפשרות כזאת. האם ניתן להטמין את השנאי בתקרת בטון (ללא אוורור)?
מה עושים במקרה כזה?

אשמח לקבל עזרה וסדר בנושא
תודה רבה
המייל שלי 0527614337Sשטרודל גימל.קום

• הוסף לסימניות
@מלכה S
א"א "לקבור" שנאי בתקרת בטון ,
השנאי חייב להיות במקום מאוורר ונגיש,(אפילו בתוך ארון, רק שלא יהיה חסום)
במקרה כזה אפשר לחפש ארון להניח שם את השנאי ולחצוב בתקרה עד למפגש של הפס לד
ואז תקבלי פס לד אפילו בעובי 1 ס"מ
אבל זה דורש חציבה בתקרה עבור הזנה מהשנאי ללד,
וכן יתכן שתצטרכי עוד חציבה מהמתג לשנאי,
יש אופציה של לדים בחיבור ישיר בדר"כ זה למוגני מים והם יותר עבים ופחות דקורטיביים - כדאי לבדוק אולי זה רלוונטי.

• הוסף לסימניות
סתם הצעה לדירה שיש בה הרבה שנאים-
לשים שנאי ראשי גדול בלוח החשמל (במידה ויש מקום, אם לא אז במקום קרוב אליו)
אליו מתחברים כל הגופים הנדרשים
ללא בעיית מיקום ונראות

ומחכה כבר ליום בו לא יהיה צורך בשנאים, אין לי ספק שהוא קרוב ועוד נחייך בסלחנות לימים הללו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה