שנאי של לד, טרחה מעצבנת.

• הוסף לסימניות
העולם עבר מהפכה שקטה, ורוב התאורה בבתים היא תאורת לד.
מין אור אלקטרוני שצורך מעט חשמל.
כל הנברשות הדקורטיביות הכי יוקרתיות מכילות מנורות לד.
דא עקא,
שהחוליה החלשה של הלד היא השנאי שלו, לאמר הטרנפומטור שנמצא בתוך המנורה.
אורך חיי השנאי הוא לפעמים שנה ולפעמים אפילו פחות (ולעיתים מעט יותר)
ואי אפשר להחליף את השנאי.
בחנות אומרים לי 'לך תשלח את המנורה לחברה והם יחליפו לך בעלות נמוכה'.
כן, אבל לפרק נברשת מהתקרה, לסחוב אותה לחנות, להמתין שבוע עם חושך בסלון, ועדיין לא דברנו על ימי החגים בהם החנות שובתת, ולבסוף לחזור לחזות לסחוב את הנברשת ולהתקין את המנורה.
וראו איזה פלא, הרי השנאי פריק בשקע הכנס הוצא, אבל מה, אין לזה סטנדרט, כל חברה והW שלה.

קריאה ללקוחות:
לקנות רק נברשות עם אפשרות להחליף את השנאי
ולדרוש את זה במעמד הקניה.
(יש כמה חברות שיש להם את האפשרות הזו)
רק לחץ הלקוחות ישנה את מדיניות החברות.

• הוסף לסימניות
גם החלפת השנאי ע"י החברה תיעשה רק בתוך תקופת האחריות שהיא לפעמים שנה..

הכי מומלץ לקנות גופי תאורה לא מובנים, שאפשר להחליף את הנורות או פלורסנטים.
פחות יפה אבל הרבה פחות כאב ראש.

• הוסף לסימניות
אצלי בפרוק קל רואים את מקום השנאי קניתי שנאי חדש והבעיה נגמרה
כנראה שיש עוד סוגי בעיות אצלי היה פשוט.
איך?
בכל שנאי כתוב IN ו OUT שה IN הוא רמת מתח שהוא מקבל (בארץ 240 נראה לי) ו OUT כמה הוא מוציא צריך לודא שקונים את מה שהיה במנורה ולא משהו בעל מתח שונה
מחברים חיובי לחיובי שלילי לשלילי וארקה
זה פשוט מאד למי שמבין מעט בחשמל
בעלי עוזר לי ומוודא שכל ההברגות חזקות מספיק שזה בד"כ הדבר שאני נופלת בו.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לי יש מנורות לד בכל הבית,
כבר 3.5 שנים שזה מחזיק מעמד
לאחרונה האור במטבח קצת נחלש..

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• ‏‏צילום מסך (73).png
    ‏‏צילום מסך (73).png
    KB 5.7 · צפיות: 22

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה