מידע שימושי שנה אחרי האסון, יום אבל לאומי. גם אתם מרגישים את זה?

• הוסף לסימניות
מתחילת הערב, אני פתאם מוצא את עצמי דומע, מחפש כל מיני חומרים מהאסון, מתאבל, כואב את כל מה שהיה.

שמעתי מאנשים רבים שגם אצלם התגלו לפתע וצצו החוצה ים של תחושות ורגשות כואבים הרבה יותר ממה שהרגישו אז בלילה הנורא ההוא.

יש לי תחושה שרבים רבים מאיתנו הדחיקו את כל האובדן והצער הגדולים, ודווקא כעת, הכל מתעורר לו בצורה חזקה מאד.
בכל מקום אנשים מדברים על מה היה, איפה היו, ומה הרגישו.

מרגיש לי שהיום - שנה בדיוק אחרי - זה יום האבל הלאומי האמיתי של האסון הזה.

• הוסף לסימניות
אכן ממש כך.
למרות שלא מכירים אישית אף אחד מהקדושים זצ"ל,
הכאב גדול מאד מאד, הכל חוזר , אסון אמיתי ענק ובלתי נתפס!
היו המון ערבי חיזוק בכל הארץ והעולם , המון קבלות וחיזוקים
שיהיה לעילי נשמתם
וה' יתן כח , אבי יתומים ודיין אלמנות לכל המשפחות היקרות מפז
שאסונם הוא אסון של כל עם ישראל.

• הוסף לסימניות
מתחילת הערב, אני פתאם מוצא את עצמי דומע, מחפש כל מיני חומרים מהאסון, מתאבל, כואב את כל מה שהיה.

שמעתי מאנשים רבים שגם אצלם התגלו לפתע וצצו החוצה ים של תחושות ורגשות כואבים הרבה יותר ממה שהרגישו אז בלילה הנורא ההוא.

יש לי תחושה שרבים רבים מאיתנו הדחיקו את כל האובדן והצער הגדולים, ודווקא כעת, הכל מתעורר לו בצורה חזקה מאד.
בכל מקום אנשים מדברים על מה היה, איפה היו, ומה הרגישו.

מרגיש לי שהיום - שנה בדיוק אחרי - זה יום האבל הלאומי האמיתי של האסון הזה.
חותמת על כל מילה ! זה מחזיר את כולנו לשנה שעברה ולא קל לחזור לשם. מצמרר. וגם אני לא מכירה מקרוב אלו שעלו השמימה ביום זה אבל חשה את האובדן שעמ"י עבר איזו טלטלה נוראה

• הוסף לסימניות
כל מילה!
היום הזה הציף אצלי את התחושות משנה שעברה
אני כבר שבוע חושבת על מה שהיה וזה מאוד לא פשוט..
שמעתי היום את מעמד הדלקת הנרות נשמה ע"י האדמו"ר מבויאן
ובקושי הצלחתי לעצור את הדמעות
גם שנה אחרי זה עדין לא נתפס לי ש45 אנשים נהרגו בלילה אחד.. הזוי...:cry:

• הוסף לסימניות
יש למישהו הסרטה של זה?
יש פה

• הוסף לסימניות
יש פה
חסום:(
יכולה לעלות כקובץ? בגמבו אולי.

• הוסף לסימניות
רשימת 45 שמות הנפטרים.jpg

• הוסף לסימניות
זה נכון וזה כ''כ עצוב אבל נראה לי שהקב''ה לא רוצה שנהיה עצובים זה גם יום קדוש מאד שכתוב עליו דברים נשגבים
נכון האבל עדיין טרי אבל אולי נצליח להתרומם ולבקש ביום הזה על עמ''י על הגלות ולנסות לקום ולשמוח זה יום שאמור להיות יום שמחה וחג ,האמת שהלב חצוי אבל מה אלוקים באמת רוצה שנהיה עצובים ונתאבל לא נראה לי....

• הוסף לסימניות
כ"כ נכון
פתאום אתמול התחלתי לראות סרטונים של האסון
למרות שעברה שנה פתאום הכל צף בחזרה...
אני לא הייתי מסוגלת לפתוח לרגע

• הוסף לסימניות
האמת שזה פסיכי הכל צף ועולה מרגישים את זה באווירה בהרגשה השמיים בוכים על 45 קדושי מירון 2 אחים של גיסי משפ אלחדד נספו שם יום השנה זה יום לא פשוט היו ילדים קדושים וטהורים מיש רוצה לזכות להשתתף ולקחת חלק לעילוי נשמתם בונים בניין במירון בית כנסת ענק עם מקווה והכנסת אורחים

45 משפחות מתחננות.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה