כללי שנה חדשה - מחשב חדש | אשכול סיכום

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הוצעו 2 מפרטים בשתי מחירים שונים 3690 ו3300.
המחיר הוא למינימום 10 מחשבים.

לכל מפרט יתרונותיו הוא.

ניתן לבדוק את המפרטים, את ההבדל ביניהם, את תנאי התשלום ואת תנאי האחריות באשכול "רכישה קבוצתית וכו'"

עד כה הביעו רצינות בעניין הרכישה:
Shia
שריל'ה
Nיכל
GRN
נעמי ברקאי
*לאה
גילי

מי שמעוניין ברצינות ברכישה נא לרשום באשכול זה בצורה מסודרת. הערות וכו' נא להכניס באשכול הנוסף בנושא.

סדר באתר. אנא, אל תשלח ידך אל אשכול זה ואל תעש לו מאומה :)

• הוסף לסימניות
שכחתי:

תודה רבה לטובי ולSHIA על המאמץ בעניין!

• הוסף לסימניות
טוב אני ראשונה..
*המפרט של ה3,300 ש"ח יותר נראה לי.
*ברצוני רק לדעת אם יהיה מישהו שיוכל להעתיק את כל החומר שנמצא לי במחשב למחשב החדש?
*ועוד שאלה:
כשקונים מחשב חדש הוא מגיע עם כל תוכנות הoffice ? או שיצטרכו להתקין לי הכל מהתחלה?..

• הוסף לסימניות
מצטרפת לק.רכישה, לא משנה לי אם דרך פרוג או קוברה, מה שיחליט הרוב.
נותרו השאלות לגבי ההובלה לערבה והאם התשלום נעשה ישירות עם הספק.
חשובים לי מאוד תנאי השירות וכתובת לתמיכה טכנית.
תודה על המאמצים ובהצלחה.

• הוסף לסימניות
גם אני מתעניינת;
האם ההבדל בביצועים גדול בין שני המחשבים?
וכמו ששאלו פה כבר- אם רוצים תמיכה ותיקון זה רק באיזור חולון ( במחשב הזול יותר)?

• הוסף לסימניות
בעקבות בקשת הנהלת פרוג, ההצעה של קוברה תישאר בהשהיה לעת-עתה, עד לאחר ראש השנה, כדי לאפשר להם לשפר את הצעתם.
תודה לכולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה