שנה טובה בתלת מימד

• הוסף לסימניות
זה עדיין לא הורס לי את החלום... ואני מבינה את העלויות והכל! אני מבינה גם את הפסימיות( או ריאליות..) כי באמת בציבור שלנו אין את זה ולא משתמשים בזה הרבה. אבל מה שאני רוצה שזה יהיה משתלם! וזה יהיה כי זה תחום שהולך חזק בציבור הכללי ואין שום סיבה שלא ילך גם בציבור שלנו עם אוירה משלנו והכל.
בכל אופן אני מבינה שאני נמצאת עם מקצוענים ומבינים קצת יותר... אז אשמור את חלומותי לעצמי (או עד שיתחילו להתגשם בעז"ה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;854380:
בציבור הכללי יש יותר אנשים מוכשרים ומוצלחים...
את מסכימה איתי שאם היית עובדת באנימציה כל יום במשך חצי שנה היית הרבה הרבה יותר טובה ממה שאת היום, זה שאין לנו ביקוש לאנימציה במגזר אומר שאוטומט יכולת האנימציה יורדת כי אף אחד/ת לא ישקיע מהזמן שלו על משהו שהוא ריווחי.
אז אתה בעצם מסכים איתי, בדיוק לזה התכוונתי.
בציבור החרדי יש מוכשרים בפוטנציאל שאינו מגיע למימוש מהסיבה הנ"ל.

אגב, נראה לך שיום אחד נראה סרטון חרדי מעין זה- http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=524D374475566C554E4C343D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נחמי ווייס;854741:
אז אתה בעצם מסכים איתי, בדיוק לזה התכוונתי.
בציבור החרדי יש מוכשרים בפוטנציאל שאינו מגיע למימוש מהסיבה הנ"ל.

אגב, נראה לך שיום אחד נראה סרטון חרדי מעין זה- http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=524D374475566C554E4C343D
מסכים.
אגב הסרטון שהעלאת הוא לא אנימציה אלא סרטון צילום, כל מה שאת רואה שם זה סטופ מושן שזה אומר שמזיזים את הדמות מצלמים שוב מזיזים מצלמים וכו' וכו' עד שיש מספיק פריימים לשניית סרטון.
ולא, לא נראה לי שנראה כאלו באזור שלנו בקרוב/רחוק בעיקר כי הצורת עבודה הזאת מסורבלת יותר מכל אפשרות אחרת לאנימציה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;854785:
מסכים.
אגב הסרטון שהעלאת הוא לא אנימציה אלא סרטון צילום, כל מה שאת רואה שם זה סטופ מושן שזה אומר שמזיזים את הדמות מצלמים שוב מזיזים מצלמים וכו' וכו' עד שיש מספיק פריימים לשניית סרטון.
מה שאתה אומר זה בידיעה?

• הוסף לסימניות
אומר את זה מהשערה ומהכרות עם הטכניקה רק שפה העבודה שהם עשו היא ממש ממש טובה.

• הוסף לסימניות
א"כ, איך העיניים, הפה, הידיים, הרגליים וכו' וכו' זזים? זה נשמע לי די הזוי...

• הוסף לסימניות
הסרטון נחמד אבל נראה שלא השקעתם מספיק מחשבה בתסריט, הייתי מצפה לסרטון הרבה יותר מדוייק וקצר. אבל סה"כ יפה לראות דברים כאלה פה.

לגבי תעשיית התלת במגזר החרדי. אני לא כ"כ מבין מדוע בעל מקצוע חרדי צריך לתת שירות רק לחרדים. אפשר לפתוח סטודיו עם מיטב בעלי המקצוע שנותן שירותים לכל דורש.

אני מבין את הבעייתיות שיש לאדם חרדי ודתי בכלל לעצב דמויות של נשים לדוג' אבל הסטודיו יכל לבחור את תחומי העבודה שלו. לדוג' עבודות אדריכליות- שם אין בעיה כמעט בכלל בנושא הזה ואני בטוח שישנם עוד הרבה עבודות שלא אמורה להיות איתם בעיה.

trew, לבד ממודליסט ריג ואנימטור בסטודיואים באמת מקצועיים יש גם סטורי בורדר ארט דירקטור קומפוזיטינג מיקס ועריכה לפחות יש מקרים שנוספים עוד בעלי מקצוע לפי התוכן ודרישה. עכשיו תחשב כמה זה עולה...

• הוסף לסימניות
הסרטון נחמד אבל נראה שלא השקעתם מספיק מחשבה בתסריט, הייתי מצפה לסרטון הרבה יותר מדוייק וקצר. אבל סה"כ יפה לראות דברים כאלה פה.

לגבי תעשיית התלת במגזר החרדי. אני לא כ"כ מבין מדוע בעל מקצוע חרדי צריך לתת שירות רק לחרדים. אפשר לפתוח סטודיו עם מיטב בעלי המקצוע שנותן שירותים לכל דורש.

אני מבין את הבעייתיות שיש לאדם חרדי ודתי בכלל לעצב דמויות של נשים לדוג' אבל הסטודיו יכל לבחור את תחומי העבודה שלו. לדוג' עבודות אדריכליות- שם אין בעיה כמעט בכלל בנושא הזה ואני בטוח שישנם עוד הרבה עבודות שלא אמורה להיות איתם בעיה.
אני מכיר חברה שבאמת מכוונים למקום הזה (עבודה כשכיר בסטודיו) אבל ברור שהעדיפות היא למשהו באזור שלנו, דבר נוסף והוא שכדי להתקבל למקום עבודה כזה כחרדי תצטרך להיות מיוחד ביותר וגם אז זה לא אומר שלא יפול עליך בוס נחמד שיתן לך לעבוד רק על מה שאתה רוצה...
trew, לבד ממודליסט ריג ואנימטור בסטודיואים באמת מקצועיים יש גם סטורי בורדר ארט דירקטור קומפוזיטינג מיקס ועריכה לפחות יש מקרים שנוספים עוד בעלי מקצוע לפי התוכן ודרישה. עכשיו תחשב כמה זה עולה...
מכיר ויודע...
אני מדבר על הרמה שראינו פה כרגע, אין סטורי בורד, קומפוזיטינג וכו' יש על ידי מידול, ריג ועבודת אנימציה.
עוד משהו לגבי הציבור שלנו, רוב הסיכויים שגם אם כבר יש לקוח שכן מוכן להשקיע כסף על אנימציה רוב הסיכויים שהוא יחסוך בסטוריבורד וקומפוזיטינג מחוסר ידע כמה זה מועיל לתהליך (פופקו תקן אותי אם אני טועה, אני מבין שערכת הכרות עם כמה מהם)

• הוסף לסימניות
אם יש לקוח שמוכן להשקיע- אז עד הסוף.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;854895:
אני מכיר חברה שבאמת מכוונים למקום הזה (עבודה כשכיר בסטודיו) אבל ברור שהעדיפות היא למשהו באזור שלנו, דבר נוסף והוא שכדי להתקבל למקום עבודה כזה כחרדי תצטרך להיות מיוחד ביותר וגם אז זה לא אומר שלא יפול עליך בוס נחמד שיתן לך לעבוד רק על מה שאתה רוצה...

מכיר ויודע...
אני מדבר על הרמה שראינו פה כרגע, אין סטורי בורד, קומפוזיטינג וכו' יש על ידי מידול, ריג ועבודת אנימציה.
עוד משהו לגבי הציבור שלנו, רוב הסיכויים שגם אם כבר יש לקוח שכן מוכן להשקיע כסף על אנימציה רוב הסיכויים שהוא יחסוך בסטוריבורד וקומפוזיטינג מחוסר ידע כמה זה מועיל לתהליך (פופקו תקן אותי אם אני טועה, אני מבין שערכת הכרות עם כמה מהם)

כשאוכל בקרוב אספר טיפה מהחדרים הפנימיים...:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה