שנה טובה גם ממני...
S shoshi shot סרטי שיווק מדויקים לעסקים עיצוב גרפי הדמיות בתלת מימד עריכה והפקת סרטים • 5/10/16 הוסף לסימניות #1 צפה בקובץ המצורף 317994 קבצים מצורפים שנה טובה ומתוקה.mp4 18.6 MB · צפיות: 31
ר רקורדית משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 5/10/16 הוסף לסימניות #2 מקסים מקסים!!! עבודה משגעת עם גריד
ל לאה ולדמן משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי 5/10/16 הוסף לסימניות #3 מקסים אחד הטובים שראיתי לא עוד פעם שנה טובה מבורכת וכו' וכו' עם הדגמה של כל איחול.
א אילה גפנר משתמש רשום צילום מקצועי 5/10/16 הוסף לסימניות #4 מהמםםםםם לגמרי לא עוד שנה טובה שכולם עושים...
ז זהבי סגל משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי פרסום וקופי צילום מקצועי הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים 5/10/16 הוסף לסימניות #5 מקסים!
א-ירושלמית מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פמ"ג DIP עיצוב גרפי כתיבה ספרותית איור מקצועי פרסום וקופי UX UI D I G I T A L • יוצרי ai 5/10/16 הוסף לסימניות #7 איזה יפה!!! מקסים!!!
ר רקורד משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עריכה והפקת סרטים אוטומציה עסקית 5/10/16 הוסף לסימניות #8 וואו! גאוני! עיצוב ותסריט מושלמים! מסר חד, חותך וקולע ממש ממש בקטנה- רק בסוף הבנתי מה הצורה הזאת אולי היה כדאי להתחיל מהלוגו- כמו הסיום
וואו! גאוני! עיצוב ותסריט מושלמים! מסר חד, חותך וקולע ממש ממש בקטנה- רק בסוף הבנתי מה הצורה הזאת אולי היה כדאי להתחיל מהלוגו- כמו הסיום
V vision משתמש פעיל עיצוב גרפי 5/10/16 הוסף לסימניות #9 אהבתי ממש!! יצירתי ואנימציה חלקה ונעימה.. ובכלל מושלם שכל הקונספט יצא מהלוגו!! גם לי לקח כמה שניות לקלוט מה זו הצורה..
אהבתי ממש!! יצירתי ואנימציה חלקה ונעימה.. ובכלל מושלם שכל הקונספט יצא מהלוגו!! גם לי לקח כמה שניות לקלוט מה זו הצורה..
D dvira משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים 6/10/16 הוסף לסימניות #10 מיוחד! יפה היציאה מהלגו...
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת