- הוסף לסימניות
אז זו השנה טובה שלי השנה,
ושל כל אילו שהצטלמו במרתון ראש-השנה אתמול והיום.
שנה טובה
צפה בקובץ המצורף 252455
ושל כל אילו שהצטלמו במרתון ראש-השנה אתמול והיום.
שנה טובה
צפה בקובץ המצורף 252455
נכתב ע"י wald;1749028:קריאייטיבי וחמוד
אהבתי מאד
בקטנה, מפריע לי הגרביים הם נראות מלוכלכות ויוצרות תחושה טיפה מוזנחת
נכתב ע"י מלכי אייזנבך;1749039:אוי... זה היופי בגרביים האלו סוג מיושן כזה.
בצבע בז' מלוכלך משו...
אגב:הן מהגרביים היקרות בחנויות...
נכתב ע"י wald;1749044:ענין של טעם
זה שזה הכי יקר לא עושה אותן יפות בעיני (אם כי יכול להיות שבמציאות זה נראה יותר טוב)
נכתב ע"י RacheliM;1749061:חמודה!
גדלה מפעם אחרונה שראיתי אותה אצל המטפלת
הצבעים נהדרים!
מפריע לי מאד הזליגה של התאורה האחורית. מידי חזק.
גם הרקע לא מספיק חלק.
נכתב ע"י יונה יונה;1749070:היא גדלה והשיער לא....
תודה.
אני לא חברה טובה של תאורות אחוריות, בטח לא בצילומי מרדף אחרי תינוקת שמשתוללת.... יודעת שזה ממש לא מושלם, עוד לא הגעתי לנוסחה שתיתן לי מרחב פעולה הגיוני (חצובת בום תעזור לזה? אני בדרך לכזה דבר)
הרקע לא חלק הכונה לצל מימין?
נכתב ע"י RacheliM;1749081:זה חמוד לה!
שני פלאשים אחוריים יכולים לעזור לך.
או אחד מלמעלה.
הרקע לא חלק
הכוונה לצד שמאל דוקא יש שם כתמים כאלה ברקע
נכתב ע"י יונה יונה;1749101:
מה יעזור לי עוד פלאש? הזוית של הפלאש היא זו שגורמת לזליגה אני יוסיף עוד אחד אני יקבל זליגה גם בצד השני. אחד מלמעלה יכול לבוא רק עם בום או עם עבודת ריטוש לכל תמונה-אני לא מסוגלת לעבוד ככה. (בקיצור הרכש הבא נראה לי).
לא רואה על מה את מדברת בכתמים, מאמינה לך![]()
נכתב ע"י RacheliM;1749116:את הזליגה את יכולה למנוע אם תנמיכי קודם את העוצמה.
תרחיקי כמה שיותר.
ותשתמשי בכוורת או משהו אחר שממקד לך את האור ולא מפזר אותו לכל כיוון.
אבל אז את צריכה ילדים ממש נחמדים ומדוייקים. עדיף לצלם בשישיבה על כסא.
נכתב ע"י רותי ה;1749250:תמונה מתוקה ומעוררת נוסטלגיה...
ילדה בובה השיער יגדל מתי שהו...
(הבת שלי עולה לחובה וקצת כבר התחיל לגדול...)
אצלינו אומרים שהקרחת מבליטה את היופי![]()
נכתב ע"י קקטוס;1749356:אפשר למקד תאורה אחורית על ידי שימוש בכובע גדול
הוא מרכז את האור יותר מאשר כובע רגיל, אבל לא כמו כוורת.
כמובן שצריך להרים לו גובה וזווית באופן יחסי.
(בעיני הזליגה כאן לא קריטית, אבל זה עניין של טעם, אני מכיר צלמים טובים שמזליגים בכוונה את התאורה.)
נכתב ע"י קקטוס;1749356:אפשר למקד תאורה אחורית על ידי שימוש בכובע גדול
הוא מרכז את האור יותר מאשר כובע רגיל, אבל לא כמו כוורת.
כמובן שצריך להרים לו גובה וזווית באופן יחסי.
(בעיני הזליגה כאן לא קריטית, אבל זה עניין של טעם, אני מכיר צלמים טובים שמזליגים בכוונה את התאורה.)
גדול זה יותר לכיוון הארבעים ס"מנכתב ע"י יונה יונה;1749830:מה זה גדול? (שלי כרגע הוא בקוטר 20 ס"מ בערך)
גם בעיני התוצאה הזו בסדר- אחרת לא הייתי משתמשת בתמונה הזו, רק מציקה לי ההגבלה בשטח.
כינוי לרפלקטור של הפלאשנכתב ע"י פריידי;1749887:מה זה כובע?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים