כללי שנה טובה חו"ד

• פותח הנושא lew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה עדיף באופן כתיבת השנה
יש לציין שזה מיועד לבית חב"ד
והשאלה היא האם התפוח נראה כאפס אפילו שלא יודעים את המושג 770

קבצים מצורפים

• shana tova1 copy.jpg
    KB 294.9 · צפיות: 21
  • shana tova copy.jpg
    KB 805.9 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה ונעימה לעין
אולי לרשום 0 ובתוכו לשלב תפוח
לא נראה שזה 0 בכלל

• הוסף לסימניות
דווקא נראה מאד!
חשבתי בתחילה שזה איזה כוכבית לתרומות... 5770
רק אח"כ ירד לי האסימון!

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה,רעיון מעולה אהבתי את השתקפות הבית 770 על כף הדבש, ולשאלה, מי שמכיר את המושג 770 ,ישר יקשר זאת, כמו שקרה לי בלי לקרוא את ההקדמה, מי שלא מכיר לא יזהה זאת כ-0, כמו שציין קודמי אולי באמת לרשום את ה-0 ולשלב את התפוח בתוכו בצורה יפה ומעוצבת.

• הוסף לסימניות
לנסות לשים אפס מתחת לתפוח.
ואולי להוסיף את כל בית חבד באמצע, ולעשות לזה כמו "עין דג" על הדבש... לא יודעת זה לא כ"כ מסתדר לי.
ואולי את העברית לחלק גם ל-4 שורות כמו האנגלית, ולדרג כמו האנגלית.
ואולי את הב"ה להזיז, זה היה נראה לי לכלוך על הכפית, (אולי ב100( זה לא נראה, לא בדקתי.)
באופן כללי יפה מאד!!!

• הוסף לסימניות
ההשתקפות על כף הדבש לא נראית טוב
רוצה את הבית שים אותו אחרת
כך זה נראה כטעות - אילוץ של תמונה

התפוח לא נראה כמו 0, לא בעליון ולא בתחתון
עדיף לרשום 0 - לא ברור למי שלא מכיר

הכיתוב שנה טובה בימין ממורכז לעצמו
הכיתוב בצד שמאל באנגלית מדורג

• הוסף לסימניות
תנסי לעשות עיגול לבן או שחור באמצע התפוח שזה יראה יותר אפס
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כרטיס יפהפה היתי משנה את הפונט של העברית ומדגישה יותר את ה-0

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם על התגובות הבונות... לשרה100, לא הבנתי מה הכוונה עם המסביב ובאמצע ועין הדג?....

• הוסף לסימניות
בכללי - העיצוב מקסים
הצבעים טובים ונעימים והכל נקי וזורם

לגבי שנת 770 בשני זה יותר בולט, בראשון בכלל לא. אבל מציעה לקחת ספרה אמיתית ולשלב אותה איכשהו עם התפוח.

יישכויח ובהצלחה

לגבי ה-770 על הכף - לטעמי זה נראה מוזר, צריך ממש להתאמץ כדי להבין מה קורה שם
אפילו אם תשימי אותו בקטן ליד הספרה 5 זה יראה יותר טוב, וגם יותר ברור.

פונט בעברית מיושן, הפונט הצרפתי (?) מצויין

לגבי יישור הטקסט, תחליטי איזה יישור ותלכי איתו בכל העבודה

• הוסף לסימניות
לדעתי ההשתקפות על הכף מדהימה
הרי את הכרטיס מקבלים מסתמא אנשי החסידות, וזה מובן ויפה
ה-0 לא לגמרי ברור, נראעה לי שאפשר לנסות לשלב את התפוח בדוגמא הראשונה ב-0 ירוק
בהצלחה

• הוסף לסימניות
עבודה מקסימה ונעימה לעין, אני לא ראיתי את הבעיה בדבש עם ההשתקפות אבל בתפוח אני פשוט חושבת שכדאי לעשות חור חלול באמצע.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהבית יפה מאוד ומשתלב טוב
את ה-0 אולי קו שחור עבה מסביב יסדר את הענין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגלית10;304869:
עבודה מקסימה ונעימה לעין, אני לא ראיתי את הבעיה בדבש עם ההשתקפות אבל בתפוח אני פשוט חושבת שכדאי לעשות חור חלול באמצע.

גם חשבתי כך.
לעשות חור עגול באמצע התפוח ואז יווצר 0.

• הוסף לסימניות
אני דוקא חושבת שהשתקפות מאוד יפה ומובנת.
כמו קודמי- לנסות לעשות 0 ולשלב את התפוח או אולי כמו שכמה אמרו לעשות חור בתפוח-יכול להיות שגם זה יצא יפה.

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

שנה טובה.jpg

יושב אני מול המקומון, ומדפדף בשטף בלתי נדלה של תפוחים טובעים בדבש הזהוב. תפוח אחרי תפוח. אדום מבריק, צילום מקצועי, אולי עם כיתוב קליגרפי של "שנה טובה ומתוקה" בפונט שמישהו קנה בעשרים שקל מגלריה של גופנים בוטיק.

ואז – הופעה! רימון! כן, רימון! איזה שינוי מרענן! אה, רגע, זה עוד רימון. ועוד אחד. ועכשיו אתרוג עם לולב בסידור דקורטיבי שנראה כאילו צולם באותה הסטודיו בדיוק שצילמה את כל התפוחים האלה.

יש רגע שבו אתה מרגיש שהאלגוריתם לכד אותך בלולאה אינסופית של סימבוליקה חגיגית. שאתה צופה באותה המודעה שוב ושוב, רק עם לוגו שונה בפינה. ואז מתגנבת המחשבה הצינית הזו, זו שאתה מנסה לדכא כי אתה לא רוצה להיות זה שמתלונן על החגים – אבל מה לעשות, היא שם:

נו באמת, חברים. כמה?

כמה תפוחים בדבש יכול לקלוט לב אנושי אחד בעונה אחת? איפה היצירתיות? איפה הראשים שמערבבים קוביות?

תארו לעצמכם – עולם שבו מעז מישהו לצלם תפוז עם שוקולד. כן, שמעתם נכון. תפוז! לא תפוח! תפוז כתום, עסיסי, מתוק מעצמו, ועליו מזלפים שוקולד מריר בפס של אומנות מופשטת. האם זה הגיוני? בכלל לא. האם מישהו מבקש את זה? אף אחד. אבל זה שונה, השם ישמור, זה יבלוט בעיתון!

או מה דעתכם על ענבים עם מיונז? כן, יודע, זה נשמע נורא. זה אמור להישמע נורא. זו הנקודה! אנחנו רוצים שהאצבע תעצור באמצע הדיפדוף האובססיבי או הגלילה במסך. אנחנו רוצים שמישהו יגיד "מה זה בכלל?!" ויקליק. זהו, הצלחת. זו לא אמנות, זה שיווק.

אבל לא.

במקום זאת, אנחנו חיים בעולם שבו כל סטודיו עיצוב, כל פרילנסר עם איילוסטרייטור, כל בעל עסק קטן ששילם 900 שקל עבור "עיצוב גרפי לחג", כולם קיבלו את אותו המברוק בדיוק. את אותה רשימת הסמלים המאושרים:

✓ תפוח בדבש
✓ רימון
✓ אתרוג ולולב
✓ במקרה של חוצפה יוצאת דופן: שופר

והם נאחזים בה כאילו היא תורה מסיני של העיצוב החגיגי.

אני לא אומר שצריך לזרוק את התפוח לפח. התפוח לא אשם. הוא תמים, מתוק, וחיניני. אבל שמעו, אולי אפשר גם משהו אחר? אולי שנת תשפ"ו תהיה השנה שבה מישהו יעז לצאת מהקופסה?

תפסו אומץ, מעצבים ומעצבות יקרים. תהיו יצירתיים. תהיו כחלונים. תסכנו. תעשו משהו שיגרום ללקוח שלכם לשאול "למה דווקא זה?" – כי זו בדיוק התגובה שאנחנו מחפשים.

אחרת, בעוד שנה, אני אשב כאן שוב. אדפדף שוב. ואראה אותו.

את התפוח המשעמם הזה.

שנה שונה ובולטת,
חוץ ממעצב, אני גם צרכן מותש אחד

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה