- הוסף לסימניות
הוספתי פונט יפהפה של ליה ברץ, תהנו
@roni ravitz תודה רבה!ממשק פשוט ליצירת כרטיסי שנה טובה לחברים,
אפשר לשנות את הכיתוב ותמונת הרקע,שנה טובה לחברים - דיזיין ספייס
שנה טובה לחברים כיתוב לחברי היקרשנה טובהומתוקה מדבששמוליק כהן בחירת רקע פיל כחול קרנבל שחר הדר טאלנט הדפסה העלאת תמונת רקע בחירת רקע X לחברי היקרשנה טובהומתוקה מדבששמוליק כהן לחברי היקרשנה טובהומתוקה מדבששמוליק כהן לחברי היקרשנה טובהומתוקה מדבששמוליק כהן לחברי היקרשנה טובהומתוקה מדבששמוליק כהן...roni-ravitz.netlify.app
קרדיט ל @שרה UI/UX על הרקע
הוספתירק הארה- כדאי שיהיה גופן בדפוס לילדים שעדיין לא למדו כתב..
וואוממשק פשוט ליצירת כרטיסי שנה טובה לחברים,
שנה טובה לחברים כיתוב לחברי היקרשנה טובהומתוקה מדבששמוליק כהן בחירת רקע פיל כחול קרנבל שחר הדר טאלנט הדפסה העלאת תמונת רקע בחירת רקע X לחברי היקרשנה טובהומתוקה מדבששמוליק כהן לחברי היקרשנה טובהומתוקה מדבששמוליק כהן לחברי היקרשנה טובהומתוקה מדבששמוליק כהן לחברי היקרשנה טובהומתוקה מדבששמוליק כהן...roni-ravitz.netlify.app
ומה הבעיה בזה ?אחד הטובים.
אני מזהה כמה 'שנות טובות' שהילדים שלי קיבלו היום![]()
מישהי לפני כמה ימים העלתה מלא רקעים לתמונות לשנה טובה.
אשמח שיעלו לי לפה את האשכול הנ"ל.
www.prog.co.il
כנ"למקסים מקסים.
היתי שמחה אם היה אפשרות של יותר כרטיסים בעמוד.
תודה ענקית!!
את יכולה יותר פשוט. אני פשוט פתחתי את הקובץ PDF כ וורד ואז עריכה פשוטה.כנ"ל
אני עשיתי צילום מסך של השישה והעברתי לוורד X2
12 בעמוד
נכון לא הכי מקצועי .כבר הדפסנו ויצא מצוין ובגודל שהילד רצה,
אמרתי בעיה?ומה הבעיה בזה ?
יש עניין שיהיה מקורי כמו המשלוח מנות ?
מהמם! עיצובים מיוחדים.שימו לב שיש באתר עוד עיצובי שנה טובה בתשלום
שנה טובה - עיצובים דיגטליים להורדה - דיזיין ספייס
מחפשים שנה טובה? בדיזיין ספייס תמצאו עשרות עיצובים יפהפיים עבור שנה טובה להורדה ולהדפסה.design-space.co.il
פשוט נפלא!!ממשק פשוט ליצירת כרטיסי שנה טובה לחברים,
ועוד משהו קטן: כשמוסיפים סימן קריאה בסוף המשפט, בהדפסה זה יוצא בתחילת המשפט,ועוד משהו- בהדפסה יוצא דף אחד ריק..
ועוד משהו קטן: כשמוסיפים סימן קריאה בסוף המשפט, בהדפסה זה יוצא בתחילת המשפט,
אז לא היה כ"כ נורא לוותר על הסימן קריאה, כתבתי את זה רק בשביל שתדעו אם תרצו לשפר עוד
מוזר, תנסי מגלישה נסתרתרק לי כשאני מורידה את זה זה יורד לי ככה?
תודה רבה,גם אני נתקלתי בזה, כששמתי פסיק ונקודה בסוף משפט-
בקובץ להדפסה זה יוצא בתחילת משפט.
@roni ravitz
ביומיים האחרונים לא הפסקתי להמליץ על הממשק, אין אחד שלא התלהב!
תודה רבה ותזכו למצוות.
זה עבד, וואו תודה ענקית איזה ממשק קל ונוח זה והילדים כ"כ שמחו עם הכרטיסים המושקעיםמוזר, תנסי מגלישה נסתרת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //