שנה טובה לכולם!

• הוסף לסימניות
מוווווווושלם!!!!!
איזה הברקות!
לייק ענק!!!!!!!!!!!!!!!!
מֶההההההההההההההההההההההההההההההההההה:):):):):)

• הוסף לסימניות
חסום לי בנטפרי

• הוסף לסימניות
מבריק!
רעיון וביצוע מדהימים!
והעיקר, שיתקבלו התפילות!

• הוסף לסימניות
מבריק!

• הוסף לסימניות
מדהים!
רעיון וביצוע מושלמים!

• הוסף לסימניות
ממש אהבתי

• הוסף לסימניות
חזקקקקקקק!
משהו שלא יכול לעבור במייל
רק למבינים שבינינו;);););)

אלוףף
רעיון גאוני והמון מחשבה!

• הוסף לסימניות
אאאאדדדדיייירררר!!!!
היצירתיות נוטפת!!!!!

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים!
ומשהו קטן, הייתי מוותרת על הקטע הסופי

• הוסף לסימניות
וואאו

איזה מדהים!
קולע בוול!
שנה טובה והמשיכי להצליח!

• הוסף לסימניות
נועה, חיכיתי לקרדיט לראות שזה את
זה כ"כ מיוחד ומושלם שזה היה חייב להיות...

מקסים!!!ם
מדה
קריאייטיב וביצוע מדהימים
תמשיכי להצליח:)

• הוסף לסימניות
חחחחח איך צחקתי :)))
הלואי ואמן על כל העורכות בישראל!
הכי אהבתי "שנת סיעתא דשמיא" ואת המההההה (מ' בסגול, צליל שגיאה) שכל פעם מחדש הלב שלי קופץ ממנו :)
הסיום עם הצליל סיום מושלם, הסוף קצת מהההההיותר
תסריט וגריד מהממים!
תמשיכי לעשות חיל בפול רזולוציה ;)

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות המפרגנות, כיף לשמוע!
וכן על ההארות,
אני מודה שהרעיון פה נולד בהבזק של רגע ולא נעשה עם תיכנון מוקדם, זרמתי עם מה שעלה תוך כדי עריכה בשעות הקטנות של הלילה..
אז במחשבה שנייה מסכיהמ עם מה שכתבו לגבי הסוף(שמה לב גם שמשהו שם חוזר על עצמו)
בכל אופן תהיה לכולנו שנה ממש מושלמת!:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה