שנה טובה

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• DSC_2013.jpg
    DSC_2013.jpg
    KB 83.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
משגע!

• הוסף לסימניות
ממש יפה
חשיבה על כל הפרטים הקטנים
תוצאה נקיה ומיוחדת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. רוזנבלום;2245835:
יפה! תאורה טבעית?
תודה.

לא, זו תאורת פלאש.
את חושבת שאם זו הייתה תאורה טבעית היית רואה הבדל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י E&A;2246025:
תודה.

לא, זו תאורת פלאש.
את חושבת שאם זו הייתה תאורה טבעית היית רואה הבדל?

מה שמשנה בעצם זה התוצאה. פשוט התאורה פה מאוד רכה ועוטפת. לכן שאלתי. בקיצור - אהבתי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. רוזנבלום;2246057:
מה שמשנה בעצם זה התוצאה. פשוט התאורה פה מאוד רכה ועוטפת. לכן שאלתי. בקיצור - אהבתי...
תודה.

תאורה טבעית יכולה גם להיות מאוד קשה.
הכל זה עניין של גודל מקור האור - ביחס לאובייקט.

למה אני מעיר על כך?
משום שלא באשמתך, תאורה טבעית נהייתה שם נרדף לתאורה רכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י E&A;2246083:
תודה.

תאורה טבעית יכולה גם להיות מאוד קשה.
הכל זה עניין של גודל מקור האור - ביחס לאובייקט.

למה אני מעיר על כך?
משום שלא באשמתך, תאורה טבעית נהייתה שם נרדף לתאורה רכה.

נכון! צודק! וכמה אני יודעת שהתאורה הטבעית יכולה להיות קשה, מאוד קונטרסטית ולא נעימה.
אבל כן יש את האור הטבעי של אותו יום מעונן בשעה הנכונה... התאורה באה מלמעלה (השמש) ועוטפת אותנו... לזה הכוונה כשאומרים: תאורה טבעית - רכה, עוטפת, וכו'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. רוזנבלום;2246122:
נכון! צודק! וכמה אני יודעת שהתאורה הטבעית יכולה להיות קשה, מאוד קונטרסטית ולא נעימה.
אבל כן יש את האור הטבעי של אותו יום מעונן בשעה הנכונה... התאורה באה מלמעלה (השמש) ועוטפת אותנו... לזה הכוונה כשאומרים: תאורה טבעית - רכה, עוטפת, וכו'...
אז את בעצם מעודדת את השימוש במילים לא טבעיות :)

למעשה, באותה מידה יש גם את התאורה המלאכותית שבתנאים המתאימים, נותנת את אותו אפקט רך ועוטף, ובצורה נשלטת יותר.

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה בצילום, אבל התמונה הזו כל כך יפה שהייתי חייבת להחמיא!

• הוסף לסימניות
סגנון מיוחד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה