שנה יצירתית...

• הוסף לסימניות
הסנדל הולך יחף, נעבך... בעז"ה בחורף יהיה לו זמן לתפור סנדלים לבנותיו... (נכון שאפשר לשלוח "שנת טובות" לסבתות אחרי סוכות? הבטחתי...)
אך לצאת בלא כלום א"א לכן צרפתי תמונה שאני מאד אוהבת... תמונה של הסתכלות בזוית אחרת וחדשה על העולם עם עיניים שובבות ומלאות חיות
תהנו!
בהזדמנות זו אודה לכל חברי פרוג הצלמים, המעצבים, הציירים והמשועממים שמחמיאים, מעודדים ונותנים ביקורת בונה ומלא השראה
ו.. כמובן סליחה מאלה שנפגעו או שקיבלו ביקורת מבלי להתכוון לקבל...
שנטובה!

• הוסף לסימניות
איייייייייייייןןןןןןןןןןן מילים!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מגניב!
שנטובה גם לך יקירה :)

• הוסף לסימניות
תמונה מקסימה
מלאת חיים ושמחה

• הוסף לסימניות
יפה!
שנה טובה גם לך

• הוסף לסימניות
מתוק ויצירתי!
רק תחליפי את הפונט במסגרת..

• הוסף לסימניות
היד פה מציקה להיפוך הזה. אבל הייתי חייב לנסות.

קבצים מצורפים

• שנה טובה.png
    KB 542.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
מגניב!!!!!!

• הוסף לסימניות
שנה טובה!
אני אוהבת את התמונה הזו!
בקשר לסנדלר... אם צרת רבים היא חצי נחמה.. קבלי את השתתפותי

• הוסף לסימניות
שנה טובה גם לך :)

אהבתי מאוד את התמונה
(בקטנה מפריעה לי שכף היד השמאלית נעלמה לה אני מניח שהיא מקופלת לה פנימה
אבל בכל זאת מפריע לי בעין , כמו שכתבתי... בקטנה :) )
מוטי :)

• הוסף לסימניות
מלא יצירתיות
המעוף שלך תמיד מעלה חיוך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;1079448:
שנה טובה גם לך :)

אהבתי מאוד את התמונה
(בקטנה מפריעה לי שכף היד השמאלית נעלמה לה אני מניח שהיא מקופלת לה פנימה
אבל בכל זאת מפריע לי בעין , כמו שכתבתי... בקטנה :) )
מוטי :)

בהחלט... עכשיו זה מתחיל לעצבן גם אותי...
כשאני מצלמת ילדים זה 50% שליטה של הצלם ו50% הובלה של הילד
במקרה הזה אני מאמינה שלא שמתי לב אך בהרבה מקרים אני יודעת שאם אתערב כבר לא יהיה לי מה לצלם...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה