שיתוף שנים של תכנון והאתר שלי באוויר!! מתרגשת :)

• הוסף לסימניות
סוף סוף זה הגיע!
מתרגשת להזמין את כולם להכנס לאתר הקורסים שלי!
שלא להאמין אבל זה קרה, והוא נושם וחי :LOL:
hodaya-uxui.co.il

נשאר טיפהלה לסיים, אבל לא מסוגלת לחכות!
מחכה לפרגונים והארות... (אם נורא בא לכם אז גם הערות ;))

קרדיטים:
עיצוב- רבקה אלחרר המקצועית והאלופה, וחני רובינשטיין המדהימה.
בניה - ברכה כהנר, שאין מילים לתאר כמה אני מרוצה ממנה.

לכל התוהים מדוע אחת כמוני צריכה עיצוב ובניה, אז כנראה שחיכיתי שיהיה לי זמן, והוא לא הגיע :ROFLMAO:
אז החלטתי להיות מעשית ולבקש עזרה, חכם לא?
תכלס יש תוצאות וזה העיקר.

• הוסף לסימניות
אהבתי, ממש מזמין!!!
אהבתי את המעברים הם מאוד מדויקים.

• הוסף לסימניות
ואוו, יופי של אתר!
מושלם וחדשני ממש!

• הוסף לסימניות
מסודר וברור!
מעוצב נקי מאד ומזמין!
הרבה הצלחה!!

• הוסף לסימניות
וואו וואו!!!
מושלם

אגב כתבת שהקורס זמין לנצח
אני בדיון הזה,
אם אחרי 20 שנה... נאמר (ואם פחות) כבר לא יהיה לך שווה להחזיק את האתר
מה תעשי? הרי כתבת לנצח
אני חשבתי אולי עדיף לכתוב "ללא הגבלת זמן" ואולי בסוגריים או בתקנון " כל זמן שהאתר פעיל"
מה אומרת?
מעניין אותי מה עוד חושבים על העניין

• הוסף לסימניות
תודה!
איזה כיף לקבל משוב :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אתר מהמהם ממש! חדשני ומיוחד
תתחדשי ותצליחי :)

• הוסף לסימניות
משכנע מאד!!!!

• הוסף לסימניות
אהבתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה