שני איורים בשביל הכיף

• הוסף לסימניות
באוירת ארצות המזרח

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 82.8 · צפיות: 34
  • 83769.jpg
    KB 834.4 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
ממש יפה בפרט הציור הראשון
בפוטושופ או באילוסטריטור?
התנועה חזקה ועוצמתית

• הוסף לסימניות
ואוו.. זה ..מעניין,
הצלחת להעביר את האוירה.

• הוסף לסימניות
הסקיצה מקצועית, מעניינת ויפיפה, יישר כוח!

• הוסף לסימניות
תודה רבה, הראשון בפלאש השני בקורל

• הוסף לסימניות
הראשון ממש מזכיר לי את ברק...
מסתבר שזוהי מחמאה.:)

• הוסף לסימניות
הסקיצות מאוד יפות!
אבל בסקיצה הראשונה כמדומני ששתי הרגליים ימניות (שים לב שהבוהן בשתי הרגליים היא באותו צד)

• הוסף לסימניות
אכן כך
אני חוזר בי
נכתב ע"י מימון;181151:
הסקיצות מאוד יפות!
אבל בסקיצה הראשונה כמדומני ששתי הרגליים ימניות (שים לב שהבוהן בשתי הרגליים היא באותו צד)

• הוסף לסימניות
אהבתי את השני הסקיצה נורא יפה :)

• הוסף לסימניות
מנחם, יש לך אולי עוד סגנונות של קריקטורות, אולי אוכל להיעזר בך לספר שאני מעצבת... (אנא ציין כתובת אימייל)

• הוסף לסימניות
אז ככה:
מבחינת קומפוזיצה (ואני מדבר על האיור הראשון ) יפה מאוד. הצביעה קצת פחות. אפשר יותר להשקיע... ולגבי השני אשמח לראות אותו מושלם

• הוסף לסימניות
יש לי עוד סגנונות שאפשר גם לראות באתר שלי :
www.menahemhal.co.cc
אם יש לך כיוון וסגנון מסוים שאת רוצה לראות אשמח להציע
המייל שלי:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
טל':0542276290

• הוסף לסימניות
למיקה

נכתב ע"י מיקה;198559:
מנחם, יש לך אולי עוד סגנונות של קריקטורות, אולי אוכל להיעזר בך לספר שאני מעצבת... (אנא ציין כתובת אימייל)

יש לי עוד סגנונות שאפשר גם לראות באתר שלי :
www.menahemhal.co.cc
אם יש לך כיוון וסגנון מסוים שאת רוצה לראות אשמח להציע
המייל שלי:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
טל':0542276290

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה