כללי שני בתי ספר, גרפיקאית אחת

• הוסף לסימניות
שלום לכם!

אני עובדת כגרפיקאית בשני בתי ספר. ( ומשתדלת לתת לכל בית ספר את הסגנון שלו.)
והנה התגלגל לידי סיפור הזוי
מזכירה מבית ספר אחד שלחה במייל לבית הספר השני חומר שלי.

אני נסערת, ולא מוכנה לדבר כזה. האם אני צודקת? או שאני הלא מבינה?

מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
השאלה אם עובדת אצלכם כשכירה לפי שעות,
או מספקת שירות תמורת מחיר לעבודה, קבלות וכו'.

אם את שכירה, לכאורה מותר להם לעשות בחומר ככל העולה על רוחם.
אם לא, זה ספור אחר...

• הוסף לסימניות
אני שכירה= תלושים וכו'

זה נעשה ללא אישור המנהלת.

• הוסף לסימניות
כפילות....

• הוסף לסימניות
אין מה לעשות לפי החוק מותר להם
ברגע שאת שכירה הזכויות שלהם:rolleyes:

• הוסף לסימניות
האם יש לי מה לאמר למנהלת שאני יוצאת מצחיקה בפוזה כזו?
אנשים יודעים שאני עובדת בשני המקומות.
אני משתדלת מאוד לא לעשות העתק הדבק.
ולבסוף זה מה שהאנשים חושבים שאני עושה.

• הוסף לסימניות
אוף, איזה גועל נפש של התנהלות..

• הוסף לסימניות
זה נעשה בתום לב- אני חושבת.
רציתי להגביל את המנהלת בנושא היא מוכנה בחפץ לב רק שואלת מה זה מוריד מבית הספר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה