שני טיפים מדהימים למנקיונות האחרונים:

• הוסף לסימניות
1. במה משפשפים פלסטיק, פורמייקה קירות וכו', בלי לשרוט אותם ובלי לקלף?
גרב ניילון! לוקחים גרב נשים נילון ליקרה וכו', מגלגלים קצת פנימה טובלים בפנטסטיק/ אקונומיקה או מה שרוצים ומשפשפים. עושה נפלאות בלי לשרוט כלום!!

2. כפפות חד פעמיות עושות לכם לא טוב בידיים? העור יבש מהחומרים?
מורחים ווזלין או קרם ידיים ועליו לובשים כפפות ח"פ!! מרויחים גם הזנה של העור בקרם בלי תחושת השומניות וגם הכפפות נדבקות טוב לידיים ונוחות לעבודה.

הצלחות לכולם וכדאי לנסות גם אם לא מאמינים

• הוסף לסימניות
אפרתה, לא שמעת על ספוג הפלא, תנסי ולא תאמיני, אני לא זזה בלעדיו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;1242445:
אפרתה, לא שמעת על ספוג הפלא, תנסי ולא תאמיני, אני לא זזה בלעדיו.
ההבדל הוא שספוג הפלא הוא כמו נייר לטש עדין ולכן מוריד שכבה זעירה מהחומר, זה גורם לאיבוד ברק, להורדת צבע וכדומה. אני חסידה שלו אבל זכיתי לראות מנזקיו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1242453:
ההבדל הוא שספוג הפלא הוא כמו נייר לטש עדין ולכן מוריד שכבה זעירה מהחומר, זה גורם לאיבוד ברק, להורדת צבע וכדומה. אני חסידה שלו אבל זכיתי לראות מנזקיו.

לי יש בעיה אחרת עם ספוג הפלא, הוא לא עושה קצף ואין לו ריח של נקיון...

• הוסף לסימניות
מגבונים לחים של ניקול!!
במקום מטלית רטובה מטפטפת או סחוטה.אידיאלי לתת גם לילדים, בלי בקבוקים של חומרי ניקוי, עושה את העבודה לא פחות טוב והרבה יותר בקלות. כדאי לכן לנסות!!

• הוסף לסימניות
ריקי יקרה- ב"ה שמענו גם שמענו על ספוג הפלא, ולכל אחד תפקידו. ספוג הפלא לא מנקה יפה פלסטיק שקוף, הוא משפשף חזק וגם מקלף כמו שכתבו כבר, הוא מסוכן בשימוש עם חומרי ניקוי. מבחינתי הוא טוב מאוד לרהיטי גן ובימבות למיניהן ולקירות- להסרת ליכלוך או כתם ספציפי, לשפשוף כללי לא מומלץ בכלל, הוא מסיר את הסיוד וגורם לכל מיני נזקים.

ההצלחה של הגרב היא השיפשוף העדין שלא גורם כל נזק ומאפשר ניקוי כמו כרית ניקוי- מקציף, מבריק וכו' אבל ללא השריטות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bracha;1242472:
לי יש בעיה אחרת עם ספוג הפלא, הוא לא עושה קצף ואין לו ריח של נקיון...
אני מוסיפה אמה

• הוסף לסימניות
אני מלבישה גרב על מקל של סוויפר, בטאטוא היא ממגנטת באמצעות חשמל סטטי את האבק והשערות שעל הרצפה - מדהים.
בעזרת המקל הנ"ל אני מנקבה גם קורי עכביש.
כעת, בזכותך, אפרתה, אנסה לנקות עם גרב על הסוויפר גם את הקירות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1242320:
2. כפפות חד פעמיות עושות לכם לא טוב בידיים? העור יבש מהחומרים?
מורחים ווזלין או קרם ידיים ועליו לובשים כפפות ח"פ!! מרויחים גם הזנה של העור בקרם בלי תחושת השומניות וגם הכפפות נדבקות טוב לידיים ונוחות לעבודה.

הצלחות לכולם וכדאי לנסות גם אם לא מאמינים
ממש ממש מוצלח!
ממליצה מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה