דרוש מידע שני ילדים ללא סבסוד במעון. מה אתם עושים??

• הוסף לסימניות
האם הגיוני לשלם סכום עצום כל חודש למעון כדי שיהיה לילדים מסגרת טובה?
הלכתי לראות גנים באיזור, המעון ממש בפער.
יש חצר וג'ימבורי וריתמיקה וחיות. שום גן לא מתקרב לרמה.
הייתם מתפשרים או מתמודדים עם המחיר?
(בלי זיופי תלושים וכו')

• הוסף לסימניות
אגב לכל האלה שמזייפים א"א לזייף יותר הבנתי שיש סינכרון לתמת

• הוסף לסימניות
אף אחד כבר לא מזייף!
הכל מסונכרן עם ביטוח לאומי כולל רטרו,

אבל @ETA אתם בטוחים שאתם לא זכאים??? (בגלל גובה השכר או מספר השעות?!)

• הוסף לסימניות
שאלות החיים...
האם לשלם משכנתא יותר גדולה בפער משמעותי כדי לגור במקום יותר?!...
האם לשלם על בשר יותר כדי לקנות מס' 5 ולא מס' 4?
אני באופן אישי חושבת שחינוך הוא חשוב, וגם לך כיף לשלם את זה ולדעת שהילד שלך מושגח, מטופח, ומושקע...

• הוסף לסימניות
שאלות החיים...
האם לשלם משכנתא יותר גדולה בפער משמעותי כדי לגור במקום יותר?!...
האם לשלם על בשר יותר כדי לקנות מס' 5 ולא מס' 4?
אני באופן אישי חושבת שחינוך הוא חשוב, וגם לך כיף לשלם את זה ולדעת שהילד שלך מושגח, מטופח, ומושקע...
הכל נכון,
אבל לא בטוח שהג'ימבורי, חיות, ריתמיקה, זה מה שחשוב.......... (גדלתי בלי ואני בסדר גמור.....)

• הוסף לסימניות
אני לחלוטין מסכימה שהילד צריך להיות מושגח, מטופח ומושקע.. זה כלל מספר 1 בחינוך.
אך לא בטוחה שהנתונים שהיא כתבה זה מה שמביא את זה.
(בעברי, עבדתי כמה וכמה שנים במעון)

• הוסף לסימניות
מטפלות בד"כ עובדות לפי לוח חופשות של בית יעקב ואם ההורים עובדים אז משלמים גם למטפלת נוספת.
אצל המטפלת צריך להביא אוכל מהבית ובמעון לא.

• הוסף לסימניות
נכון, התכוונתי לפיקוח בעיקר.
פיקוח זה טענה נכונה,
בואי, אני שולחת רק למעונות, וזה הסיבה שלי "הפיקוח",
לצערי לא סומכת על אף מטפלת שסוגרת את הדלת אחרי ואף אחד לא יודע מה היא עושה שם?!..........

• הוסף לסימניות
פעם הייתי שולחת למעון בכל מחיר העיקר לא לגן פרטי לא מפוקח.
עכשיו, אחרי העברת הילד התורן למעון שלישי מתחילת השנה בגלל בעיות של חוסר אחריות שלא טופלו במשרד התמת
אני כבבר לא יודעת מה עדיף.

• הוסף לסימניות
מטפלות בד"כ עובדות לפי לוח חופשות של בית יעקב ואם ההורים עובדים אז משלמים גם למטפלת נוספת.
אצל המטפלת צריך להביא אוכל מהבית ובמעון לא.
גם כן שיקול נכון,

אבל כל נושא החצר גימבורי וכ'ו מיותר,

• הוסף לסימניות
פעם הייתי שולחת למעון בכל מחיר העיקר לא לגן פרטי לא מפוקח.
עכשיו, אחרי העברת הילד התורן למעון שלישי מתחילת השנה בגלל בעיות של חוסר אחריות שלא טופלו במשרד התמת
אני כבבר לא יודעת מה עדיף.
מה הבעיות, אשמח לשמוע?!

הפיקוח של משרד התמ"ת כל כך קפדני..... שקשה לי לאמין.....

• הוסף לסימניות
שאלת השאלות
מלבטת גם בדיוק באותו צומת
יש מטפלת שאומרים עליה שהיא חמה וטובה
אבל יש לה 15 ילדים
איך אפשר להסתדר ככה?????
מצד שני מעון זה עוד 1200 שח לפחות

• הוסף לסימניות
שאלת השאלות
מלבטת גם בדיוק באותו צומת
יש מטפלת שאומרים עליה שהיא חמה וטובה
אבל יש לה 15 ילדים
איך אפשר להסתדר ככה?????
מצד שני מעון זה עוד 1200 שח לפחות

אני תמיד חשבתי שמעון זה ילדי רווחה,
עד שעבדתי בתור בחורה מילוי מקום אצל מטפלות, וחייבת להודות שהיה הרבה דברים שלא רציתי שהילדים שלי יעברו,

לא אומרת שבמעון אין... התחלופת מטפלות..... שזה דבר נוראי, אבל לפחות יש מנהלת שאפשר לדבר איתה ואם היא לא מבינה יש את משרד התמ"ת.

• הוסף לסימניות
למה מיותר?
בשנה האחרונה הילדה נהנתה והתפתחה מהמרחבים והחויות.
זה ממש מתנה לילד.
באמת מתנה,
אבל לא זה השיקול לדעת בין מעון למטפלת,

אם כל הכבוד איך יכול להיות שמטפלת מעון מחסירה לפחות פעם בחודש על ילד שחולה או שהיא לא מרגישה טוב, ואיך זה שהמטפלת בבית מכניסה את הילדים כל יום בחיוך?!?! כי אחרי שהיא סוגרת את הדלת היא נחה על הספא היום כל הילדים בעגלה עם בקבוק ומשחק, או שהילד החולה שלה מסתובב בבית......... ואחרי זה אנחנו לא מבינים למה הילד שלנו לא מרגיש טוב כל שני וחמישי............

בקיצור מחסרונתיו וממעלותיו, שווה לשלם למעון כל שקל!

• הוסף לסימניות
15 ילדים זה הזוי לגמרי או שאולי יש לה עוזרת צמודה ואז זה מתחלק ל7-8 ילדים וזה לא נורא
יש להשיג מטפלות פרטיות עם הרבה פחות ילדים
מאוד קשה למטפלות הביתיות לעמוד מול הפיתוי..... יאלה עוד ילד אחד והכנסה של עוד 600-900 ש"ח לחודש........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה