הכל נכון,שאלות החיים...
האם לשלם משכנתא יותר גדולה בפער משמעותי כדי לגור במקום יותר?!...
האם לשלם על בשר יותר כדי לקנות מס' 5 ולא מס' 4?
אני באופן אישי חושבת שחינוך הוא חשוב, וגם לך כיף לשלם את זה ולדעת שהילד שלך מושגח, מטופח, ומושקע...
נכון, התכוונתי לפיקוח בעיקר.הכל נכון,
אבל לא בטוח שהג'ימבורי, חיות, ריתמיקה, זה מה שחשוב.......... (גדלתי בלי ואני בסדר גמור.....)
פיקוח זה טענה נכונה,נכון, התכוונתי לפיקוח בעיקר.
גם כן שיקול נכון,מטפלות בד"כ עובדות לפי לוח חופשות של בית יעקב ואם ההורים עובדים אז משלמים גם למטפלת נוספת.
אצל המטפלת צריך להביא אוכל מהבית ובמעון לא.
מה הבעיות, אשמח לשמוע?!פעם הייתי שולחת למעון בכל מחיר העיקר לא לגן פרטי לא מפוקח.
עכשיו, אחרי העברת הילד התורן למעון שלישי מתחילת השנה בגלל בעיות של חוסר אחריות שלא טופלו במשרד התמת
אני כבבר לא יודעת מה עדיף.
למה מיותר?אבל כל נושא החצר גימבורי וכ'ו מיותר,
שאלת השאלות
מלבטת גם בדיוק באותו צומת
יש מטפלת שאומרים עליה שהיא חמה וטובה
אבל יש לה 15 ילדים
איך אפשר להסתדר ככה?????
מצד שני מעון זה עוד 1200 שח לפחות
יכולה לתת דוגמאות?חייבת להודות שהיה הרבה דברים שלא רציתי שהילדים שלי יעברו,
באמת מתנה,למה מיותר?
בשנה האחרונה הילדה נהנתה והתפתחה מהמרחבים והחויות.
זה ממש מתנה לילד.
מאוד קשה למטפלות הביתיות לעמוד מול הפיתוי..... יאלה עוד ילד אחד והכנסה של עוד 600-900 ש"ח לחודש........15 ילדים זה הזוי לגמרי או שאולי יש לה עוזרת צמודה ואז זה מתחלק ל7-8 ילדים וזה לא נורא
יש להשיג מטפלות פרטיות עם הרבה פחות ילדים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים