כללי שני מודעות לפרסום מי קלף

• הוסף לסימניות
בהתחלה הגשתי לו סקיצה כזאת
והלקוח (כמובן הכל זה הלקוח)
שינה לי לדוגמא השניה

קבצים מצורפים

• פרסומת מי קלף.jpg
    3.7 MB · צפיות: 60
  • פרסומת מי קלף1.jpg
    1.7 MB · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
הראשון יפה מאד, מביע, קשר בין המודעה לנושא.
השני יפה, אבל ממש לא הייתי מקשרת לסת"ם, אולי תרופה / היי טק.

• הוסף לסימניות
הראשון יפה מאד, מביע, קשר בין המודעה לנושא.
השני יפה, אבל ממש לא הייתי מקשרת לסת"ם, אולי תרופה / היי טק.

• הוסף לסימניות
הראשון נחמד. חסר לו עיבוד עדיין, הוא לא מושלם, אבל עדיף מהשני שלא מביע כלל קשר לנושא.

שכנעו את הלקוח ללכת על כיוון שמזכיר סת"ם.

• הוסף לסימניות
בתור אחד שגם לומד גרפיקה, אבל גם סופר סת"ם במיל'..

הראשון קולע בול! במיוחד עבור מי שמכיר את התופעה של דיו מתפשט, זה מאוד מדויק.

השני מתאים יותר לפרסומת של אבקת כביסה או משהו כזה..

• הוסף לסימניות
אחרי שראיתי את הראשון, הבנתי את השני.

הראשון אמנם מתקשר לנושא, אבל עדיין לא מספיק מובן מה המוצר.

יכול להיות שלמי שנמצא בתחום זה מספיק...

בכל אופן יפה ובהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י c kahn;362008:
השני מתאים יותר לפרסומת של אבקת כביסה או משהו כזה..

בדיוק!

הראשון יפה, למרות שהייתי שמה מגילה קצת פחות נדושה ומוכרת. (ע"ע למי יש וד"ל)

ואולי בכלל עדיף לשים פסוק אמיתי ולמרוח עוד יותר את האותיות, ורק למטה לכתוב: הדיו נמרח וכו' וכו'

תנסי לשכנע את הלקוח שהמודעה השניה בכלל לא מדברת לסופר סת"ם, הוא פשוט לא יראה אותה בכלל, בשונה מהמודעה הראשונה שתתפוס אותו מיד.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;362003:
שכנעו את הלקוח ללכת על כיוון שמזכיר סת"ם.

נכתב ע"י מירי10;362015:
תנסי לשכנע את הלקוח שהמודעה השניה בכלל לא מדברת לסופר סת"ם, הוא פשוט לא יראה אותה בכלל, בשונה מהמודעה הראשונה שתתפוס אותו מיד.

בהצלחה
זהו שזה לקוח שדי מרגיש מעצמו מעצב על, כי הוא טוען שהיו כבר כמה דברים שהוא הביא את הרעיון של העיצוב ואנשים ממש התלהבו מהרעיונות שלו וקנו את המוצרים, ואפילו משווקים אחרים של מוצרי סת"ם ביקשו ממנו ש'יעצב' להם גם משהו כזה יפה.... והוא פשוט לא מוכן להסתכל על הכיוון של הקלף.... הוא רוצה את השני וזהו. נקודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;362025:
זהו שזה לקוח שדי מרגיש מעצמו מעצב על... אנשים ממש התלהבו מהרעיונות שלו... ביקשו ממנו ש'יעצב' להם גם משהו כזה

יו, כמה שאני שונאת לעבוד עם לקוחות שהם גם מעצבים, גם קופירייטרים, גם מוכשרים.. אז למה הם צריכים אותי בכלל? :(

• הוסף לסימניות
אם הוא משלם אז מה איכפת לך ?
תגיד לו 1) שחבל שוא לא גרפיקאי כי אז כל המעצבים היו מתקשרים אליו כל הזמן ליעוץ וכמה שהוא מרוויח על קלף הוא היה עושה פי מליון.
2) שאפקטים בסת"ם זה חייב להיות משהו אדיר אולי הוא גם יכול לייצר בסת"ם גם פונטים חדשים וכו'(ראה פיסום 2)

אבל מה שנוגע לך הביצוע ממש ממש יפה אולי זה עוד לא גמור אבל זה מדהים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י studio dv.d;362025:
הוא טוען שהיו כבר כמה דברים שהוא הביא את הרעיון של העיצוב ואנשים ממש התלהבו מהרעיונות שלו וקנו את המוצרים, ואפילו משווקים אחרים של מוצרי סת"ם ביקשו ממנו ש'יעצב' להם גם משהו כזה יפה....

חי חי... :)

• הוסף לסימניות
לדעתי הראשון הרבה יותר מושך (רק לא עם הקלף הזה, תמצאי משהו מקורי....)
השני מאוד יפה אבל לא נראה לי נכון שיווקית.

בכל אופן, "הלקוח תמיד צודק" ואני לא חושבת שיש פה עניין להכנס לויכוחים.
אם הוא סגור על עצמו שזה מה שהוא רוצה, תעשי לו וזהו.
לא תמיד חייבים להסכים עם הלקוח, אבל הוא עדיין נשאר הלקוח.

• הוסף לסימניות
ברור שהמודעה הראשונה, הרבה יותר מביעה וקשורה לעניין...
יש לי שאלה: אם הבקבוק מלא בסוג של מים, הוא אמור להיות קצת שקוף ולקבל מהרקע השחור שמאחורה, לא?
פשוט ככה זה נראה לי מדי בוהק על הרקע השחור, אבל אולי ככה זה צריך להיות.

• הוסף לסימניות
הראשונה מעולה. אם כי הייתי מורידה את הקלף, הוא מדי גבוה.
חבל מאוד לוותר על מודעה טובה לטובת מודעה פשוטה... (מבחינה רעיונית. הביצוע יפה גם בשניה.)

• הוסף לסימניות
לענ"ד הראשון ממחיש היטב את הפרסומת,
אלא שנראה לי שהבקבוק עצמו מידי קטן ובצד.
חוצ'מזה האם לא כדאי להביא את הקלף כאילו אחרי מריחת המים?!

• הוסף לסימניות
למרות שכל הקלפים כבר "טחונים"
אני חושבת שבפרסום הזה זה ממש מתבקש.

• הוסף לסימניות
אכן גם לדעתי כדאי להשתמש בקלף אחר. הקלף הזה מעצבן קצת.
אויל לנסות לשים את הקלף על רקע לבן כדי להדגיש לובן ונקיון, ולעשות שמחלק מהאותיות ינזול הדיו ממש עד לרצפה וייצור שלולית, וכך להדגיש ולחדד את הלכלוך שנותר ע"י הדיו המתפשט.
וגם להגדיל את הבקבוק הרבה יותר, ולהוסיף כיתוב למטה ליד הבקבוק, שמסביר.
-ואז- תראי לו את המודעה המתוקנת לעומת שלו, ונראה אם הוא לא ישתכנע.

• הוסף לסימניות
א. הראשון ללא ספק יותר קשור ומעביר את המסר, למרות שהוא עדיין לא מושלם ביצועית.
ב. אם הלקוח עקשן - הוא באמת בסופו של עניין - המילה האחרונה. הוא המשלם וצריך שהוא יהיה מסופק מהתוצאה הסופית.
ג. ציורי קלף לא חסר, ואם חסר תמיד אפשר לעשות חדש... זה די קל אני חושב ועם הכשרונות שיש כאן... אפשר גם לסרוק שאריות קלף בקלות.
ד. עדיין לא הבנתי לגמרי את ההקשר באופציה ב', בין הטבעת לנושא... ועוד משו גורם לי חוסר נוחות שם... נו שוין. לך תסביר ללקוח :/

• הוסף לסימניות
הראשון כמו שכתבו קודמי ולכתוב למטה חסרונות הקלף ואולי בצבע של הקלף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה