שני משתמשים בחיבור אלחוטי אחד

• הוסף לסימניות
האם משתמש נוסף שייקח את הסיסמא ויגלוש עלול לגרום נזק כל שהוא?
האם זה עלול להאט את המהירות או לגרום תקלות אחרות?

אשמח לתשובתכם המהירה,
תודה!!

• הוסף לסימניות
ברור שזה יאט את הגלישה, כי הוא משתמש ברוחב הפס.
בנוסף, במקרים מסויימים המסמכים עלולים להיות משותפים
לכלל המחשבים הגולשים ברשת.

• הוסף לסימניות
רגע, רגע...
באותו שם משתמש ובאותו סיסמא? הרי אי אפשר. זה יגרום לשגיאה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;758533:
רגע, רגע...
באותו שם משתמש ובאותו סיסמא? הרי אי אפשר. זה יגרום לשגיאה
הוא לא מתכוון חיוג נוסף על אותו משתמש וסיסמא אלא חיבור ברשת אלחוטית, כך אני מבין.

• הוסף לסימניות
אני מתכוונת לכך שמישהו קלט את הרשת שלי באלחוטי וביקש ממני שאתן לו את הסיסמא ואז הוא יוכל לגלוש גם כן. האם זה לא אפשרי?
אם כן- זה אמור להאט באופן משמעותי? המהירות שלי היא 2.5 מגה

• הוסף לסימניות
אז הוא יישב על 1.25 ואתה על 1.25 [בייחד 2.5, אם אני יודע נכון חשבון...]
מעוניין??

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;759133:
במקרה שאתה מתכוון זה אפשרי במידה והוגדר אצל הספק כהלכה
סתם למען העשרת הידע, זה שירות רשמי שמסופק?

• הוסף לסימניות
בשימוש קל של גלישה וכדו' לא אמור להיות שינוי משמעותי. אם הוא עושה העלאות גדולות של קבצים או לחילופין הורדות גדולות ו BITTORRENT וכדו' תרגישי איטיות.

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DVD COAN;759364:
זהו שירות רשמי שמסופק ע"י ספקיות האינטרנט
שם המשתמש וסיסמה מכונה פרופיל אצל ספקיות האינטרנט ומאפשר חיבור יחיד לרשת
כך שלקוח שמבקש שם משתמש נוסף למחשב אחר שברשותו יוצע לו פרופיל נוסף ומשלם עליו מחיר רגיל

בדרך כלל שמשתמש פנה לספקית מציעים לו פרופיל נוסף מה שיוצר תשלום כספי זהה מה שהלקוחות לא יודעים ולעיתים גם בשירות לקוחות, שניתן להגדיר על אותו פרופיל ריבוי פרופילים כך שאותו פרופיל יוכל להתחבר מממספר מחשבים בו זמנית ללא בעיה המחיר הוא פחות מחצי מהמחיר הרגיל.

שימוש בזה מאפשר חסכון או הון למשל,
לפני תקופה של שלושה חודשים אינטרנט רימון איפשרה לבצע זאת תמורת שקל אחד עבור כל הפעלה נוספת של הפרופיל מה האפשר לקנות כמות של פרופילים ללקוח שהיה צריך זאת
או שקבוצת אנשים מארגנת וקונה פרופיל אחד ומכאן רק משלמת על ריבוי פרופילים לשאר חברי הקבוצה
ניתן באותו אופן לקנות כמות ולמכור....

המבצעים בזה מתפרסמים לא בפרסומים הרשמיים של הספקיות אלא באתרי IT מקצועיים של תומכי הספקיות
וואו, תודה על ההסבר המפורט.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המקצוענים כאן על ההסברים המפורטים.
ובקיצור במילים של אנשים פשוטים:)
אני בכל מקרה צריכה להגדיר את זה אצל הספק- אם לא זה יתן הודעת שגיאה?

• הוסף לסימניות
תעדכני בבקשה אם הספק מאפשר לך. תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה