שיתוף שני ציורים חדשים בעיפרון משיעורים משמימים במיוחד:)

• הוסף לסימניות
מסתבר שלשיעורים משעממים יש ייעוד כלשהו....
עד שהמורה לוקחת את הבלוק וחופרת בציורים....
1732487519226.jpeg

1732487534842.jpeg

• הוסף לסימניות
ממש יפה!

• הוסף לסימניות
וואו ממש יפה
מעניין לעשות אבחון פסיכולוגי על הציור הראשון ;)

• הוסף לסימניות
וואו!
והציור הראשון גרם לי לעצור את הנשימה כאילו אני באמת עומדת על צוק

• הוסף לסימניות
פעם ציירתי את המורה ... לא תפסה...
הציור הראשון - ביטוי עז!
מה ההשראה ל הציור השני ?

• הוסף לסימניות
וואו ממש יפה
מעניין לעשות אבחון פסיכולוגי על הציור הראשון
תודה:) מוזמנת לעדכן אותי בתוצאות ;)
יפה מאוד (ועוד באמצע השיעור)
ברור! מה שעושים בשיעורים יוצא יפה פי כמה!
וואו!
והציור הראשון גרם לי לעצור את הנשימה כאילו אני באמת עומדת על צוק
תודה:)
"גשי אלי בבקשה, עם המחברת, כן, כן, את.
הציור נשאר אצלי!"

:)
הראשון ואוו!
ציטוט כמעט מדויק🥴
פעם ציירתי את המורה ... לא תפסה...
הציור הראשון - ביטוי עז!
מה ההשראה ל הציור השני ?
יש מורות שפשוט אין להן את זה.....
ההשראה לציור השני- פינטרסט.....( )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה