שיתוף שני ציורים על קרטון פיצה

• הוסף לסימניות
שני ציורים בעפרון על קרטוני פיצה

20230821_205855.jpg
20230820_210950.jpg

• הוסף לסימניות
מדהים!! בראשון זה נראה שהאוטובוס נוסע לשני הכיוונים : )

• הוסף לסימניות
וואו מהמם!!

• הוסף לסימניות
מה החידוש בקרטון פיצה? כנראה ציירת תוך כדי אכילה!
וזה אכן כבר ממש יפה לציור של דרך אגב.

ואם כבר אז בוא נפענח את זה, בציור הראשון (נקודת מגוז אחת) ממש התעמקת ישירות אל תוך הטעם של הפיצה, בטח היית ממש רעב :) , בציור השני כבר שבעת קצת והרגשת את האנרגיה שצנחה (מהרעב) איך היא מתחילה לעלות (כמו הילד על העץ...
:unsure::rolleyes::ROFLMAO:

• הוסף לסימניות
מה החידוש בקרטון פיצה? כנראה ציירת תוך כדי אכילה!
וזה אכן כבר ממש יפה לציור של דרך אגב.

ואם כבר אז בוא נפענח את זה, בציור הראשון (נקודת מגוז אחת) ממש התעמקת ישירות אל תוך הטעם של הפיצה, בטח היית ממש רעב :) , בציור השני כבר שבעת קצת והרגשת את האנרגיה שצנחה (מהרעב) איך היא מתחילה לעלות (כמו הילד על העץ...
:unsure::rolleyes::ROFLMAO:
אשריך
נדמה לי שאתה צריך לעבור לפסיכולוגיה

• הוסף לסימניות
מה זה אומר, נוסע לשני הכיוונים? איך אתה מציע לשפר את זה?
לא לשפר, זה נראה ממש מגניב. אני אהבתי את זה.
(סוג של אשליה אופטית, בהתחלה אני מסתכלת ונראה שהוא נוסע כלפי פנים ואז אני רואה שגם צד שני אפשרי...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה