שני קילו של רכות...
B bp1 משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 31/1/19 הוסף לסימניות #2 איזה בובונת! תנוחות ועיטופים מושלמים!! הייתי קצת מאירה.
ח חיה קירשבוים משתמש מקצוען צילום מקצועי 31/1/19 הוסף לסימניות #4 איזה גוזלית קטנה... הוצאת לה תמונות מיוחדות ממש מגוון!! הייתי מאירה עוד במיוחד בראשונה
ר רחלי פרנקל משתמש מקצוען צילום מקצועי הדמיות בתלת מימד 31/1/19 הוסף לסימניות #6 תודה! אצלי במסך הרבה יותר בהיר. אני לא יודעת לסדר את הצבעים איך עושים את זה?
L LIBBI משתמש מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 31/1/19 הוסף לסימניות #7 וואו ממש נוטף מתיקות מהתמונות!!! אהבתי מאוד את הראשונה!!!
ק קונטרסט משתמש מקצוען צילום מקצועי 31/1/19 הוסף לסימניות #8 איזה כשרון! את מפתיעה ומגוונת כל פעם מחדש.
ז זוהרית כהן -סטודיו B זוהרית כהן-כל תמונה סיפור מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 3/2/19 הוסף לסימניות #9 מושלם!
יעל אייזיקוביץ ניו בורן -צילום והכשרת צלמות מנוי פרימיום מרצה בבית פרוג בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 3/2/19 הוסף לסימניות #10 עבודה יפה ולא מצועצעת אהבתי קצת אור לפנים לא יזיק
ר רחל שטרן משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי 3/2/19 הוסף לסימניות #11 העיטוף מהמם!! מגוון במיוחד...
י יהודית שניאור משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 3/2/19 הוסף לסימניות #12 ממיסה!!!!!!!!!!! אהבתי את השניה איזו רכות!!!! צבעים יפיפיים!!!
אילה וויג AYALA WEIG מנוי פרימיום צילום מקצועי 3/2/19 הוסף לסימניות #13 משגע! אהבתי במיוחד את הראשונה..
ר רחלי פרנקל משתמש מקצוען צילום מקצועי הדמיות בתלת מימד 4/2/19 הוסף לסימניות #14 תודה לכן על התגובות החמות
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת