כללי שני שאלות בבקשה

• הוסף לסימניות
אני צריך למסור לדפוס חוברת שיש בדפים רקע כזה
האם צריך להוסיף שוליים לחיתוך וכמה
ומה הדין ברקע הזה שיש בו קפל למטה האם גם כן צריך להוסיף שוליים

שאלה נוספות
יש לי עבודה בקורל שעשיתי אותה במחשב ישן שהמסך שלו היה כהה ועכשיו אני רואה במחשב רגיל שהעבודה בהירה מידי
עשיתי סגירה של העבודה לתמונה ופתחתי אותה שוב בקורל ועשיתי לה כהות יותר, אבל כשסגרתי את זה שוב האיכות הייתה פחות טובה, האם יש דרך להכהות את העבודה בלי שהאיכות תרד

• הוסף לסימניות
תשובה לשאלה הראשונה:
כן, צריך להוסיף שוליים, 5 מ"מ מכל צד, שהדף שהצגת יהיה הנטו.
שאלה שניה- לא עובדת בקורל

• הוסף לסימניות
א. בד"כ בדפוס אין אפשרות לדייק ב100% בחיתוך ע"כ חייב להיות גלישה וכמובן שיש לחשוב על זה בתחילת העיצוב. בדף שאתה מציג יש בעיה ההיתי מלכתחילה הייתי יוצרת את הדף עם מסגרת פנימית של הכיפול. או שלא איכפת לך שזה יחתך?
ב.מה פרוש סגירה לתמונה? איזה סוג קובץ?

• הוסף לסימניות
כנראה שהגדרות הטקסטורה ירדו לרמה נמוכה יותר תכנס ותסדר אותם

• הוסף לסימניות
עם הBRIGHTEN זה לא עובד?
CTRL+B

• הוסף לסימניות
סגרתי את העבודה לקובץ jpeg
ואם אני פותח את זה שוב בקורל ועושה יותר כהות אז אני צריך לעשות שוב אקספורט ל - JPEG וזה גורם שהאיכות יורדת
האם יש דרך לפתוח את התמונה בפוטו פוינט ולשנות את הכהות
או שיש דרך בקובץ הראשון הפתוח בקורל לעשות כהות לכל האובייקטים (טקסט תמונות ורקע) בבת אחת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה