שנתיים למותו בטרם עת של חבר פרוג יקר -מנחם תעיזי הי"ד

• הוסף לסימניות
בדיוק לפני שנתיים , עלה בסערה השמיימה , אומן יוצר , איש חסד עצום וחבר אמיתי.
מנחם תעיזי הי"ד .

מתוך מכתביו:

"לוחם אור" / מנחם תעיזי הי"ד
לוחם אור לעולם לא נופל
אבל הוא עשוי לשקוע

לשקוע זה למות מזלזול
הבריות המנידים ראש

לשקוע זה לחיות בצל הרים
שלא יודעים להשתנות

לשקוע זה להישאר נטול

חדוות שה תמים ההולך בתלם

דבר אחד מחזיק את לוחם האור
הידיעה ששקיעה מעידה על זריחה

לוחם אור לעולם לא נופל
לוחם אור לעולם שוב זורח

קבצים מצורפים

• מנחם.jpg
    1.8 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
הספר שלו באש ומים אהוב מאוד על בני!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותם;1458269:
בדיוק לפני שנתיים , עלה בסערה השמיימה , אומן יוצר , איש חסד עצום וחבר אמיתי.
מנחם תעיזי הי"ד .

למה הי"ד?

• הוסף לסימניות
כנראה טעות.

• הוסף לסימניות
אם אני זוכרת נכון היה משהו בחומות ירושלים לא? לכן הי"ד...

• הוסף לסימניות
הצייר החרדי מנחם תעיזי, הלך היום לעולמו לאחר שמעד ונפל מגובה רב באיזור שער האשפות בירושלים. תעיזי אותר שעות ארוכות לאחר שמעד, והחובשים נאלצו לקבוע .

מתוך חיפוש ברחבי הנט

• הוסף לסימניות
אם אני זוכרת נכון
אמרו אז שכנראה ערבי דחף אותו...

• הוסף לסימניות
וואו לא ידעתי שהוא נפטר?
אני מזועזע, אני חובב מאד את הספרים שלו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה