- הוסף לסימניות
מאחלים, כולנו...
צפה בקובץ המצורף 170446
צפה בקובץ המצורף 170446
נכתב ע"י שושיה;1077477:מאחלים, כולנו...
צפה בקובץ המצורף 170445
נכתב ע"י שושיה;1078275:ניסיתי לשפר קצת, מה עדיף? (לדעתי הראשון...)
בכזו שעה - לא תמיד חושבים - אז צוחקים?!נכתב ע"י אפרתה;1078483:מצחיקים, בטח היא כתבה שם משהו אישי, אני צודקת שושיה???
נכתב ע"י השקעה;1078290:סליחה שאני מגיבה הערות בכל אשכול שלך אבל נראה לי שיש לך הרבה תמונות טובות וכדאי לך יותר לסנן, למשל התמונה עם הילד לבד בשדה שיבולים היא תמונה מעולה בפני עצמה ואילו התמונה של הילדה עם הצל הכבד בפנים מיותרת
אגב הקולאז' השני נראה יותר טוב בהרבה מבחינת סדר התמונות והעריכה שלהם
נכתב ע"י חננוש;1078478:השני הרבה הרבה יותר טוב
רק למה התמונה השמאלית - מחוקה בחציה?
לא חבל?!
נכתב ע"י אפרתה;1078486:אגב, השני ממש חמוד, תחליפי פונט דחוף ותורידי ממנו את כל האפקטים.
ואם אני מכירה, אז?!נכתב ע"י שושיה;1078502:חננוש, אם את מכירה אותי, אז?
הבעיה היא שלא היתה לי אפשרות להוריד את הכיתוב כי לא שמרתי את התמונה בקובץ פ"ש, היה ברור לי שלא ארצה לשנות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים