שעה לא נכונה במחשב- אודה לקבלת עזרה

• הוסף לסימניות
שלום,
המחשב שלי השתבש והשעה לא נכונה
ניסיתי לשנות את השעה אבל היא שוב חוזרת......וכן לעשות הפעלה מחדש
עכשיו לדוג' השעה אצלי 15:28
אודה לעזרה מהמבינים

• הוסף לסימניות
תלוי איזה מערכת הפעלה
אבל תנסה לבטל את הקבע את השעה באופן אוטומטי, ואח"כ תסמן שוב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
windows 8

• הוסף לסימניות
גם אני סבלתי מאותה בעיה, ופתרתי אותה כך: ביטלתי את כל האוטומטי (קביעת שעה, שעון קיץ וכו') וקבעתי איזור זמן של כוויית, והכל בא על מקומו בשלום...

• הוסף לסימניות
גם אני סבלתי מאותה בעיה, ופתרתי אותה כך: ביטלתי את כל האוטומטי (קביעת שעה, שעון קיץ וכו') וקבעתי איזור זמן של כוויית, והכל בא על מקומו בשלום...
נו וחזרת בסוף לירושלים - או שנשארת בכווית?

• הוסף לסימניות
@tamar_ya לדעתי כאן הפיתרון:
‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
ננסה, תודה

• הוסף לסימניות
לפני שהלכתי על כוויית עשיתי בדיוק את זה, אבל המחשב לא התרשם... מזכרוני אי פעם בעבר, לפני כמה שנים, היו לי גם כן צרות דומות, ואחרי כמה שבועות השעון הסתדר מעצמו, והגעתי למסקנה שמקנן בו (במחשב או איפשהו) מידע שגוי כלשהו בדבר תאריך המעבר לשעון קיץ בישראל, וזו הסיבה לבלגן. אז לעקוף זאת חיפשתי איזור זמן שהוא גריניץ'+ 3 עד שהוא השתבש עם זה ואז חזרתי לירושלים. כרגע אני על כוויית והכל בסדר עד השינוי הבא.

• הוסף לסימניות
לפני שהלכתי על כוויית עשיתי בדיוק את זה, אבל המחשב לא התרשם... מזכרוני אי פעם בעבר, לפני כמה שנים, היו לי גם כן צרות דומות, ואחרי כמה שבועות השעון הסתדר מעצמו, והגעתי למסקנה שמקנן בו (במחשב או איפשהו) מידע שגוי כלשהו בדבר תאריך המעבר לשעון קיץ בישראל, וזו הסיבה לבלגן. אז לעקוף זאת חיפשתי איזור זמן שהוא גריניץ'+ 3 עד שהוא השתבש עם זה ואז חזרתי לירושלים. כרגע אני על כוויית והכל בסדר עד השינוי הבא.
גם לי אותה בעיה. תודה על הרעיון.

• הוסף לסימניות
תכלס אומרים שקשור משהו לבטריה
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
האם בכל כיבוי השעה משתנה ומתאפסת?

• הוסף לסימניות
פעמים שזה עשוי להיות תלוי בכלל ברשת.
ישנן רשתות שהשרתים שלהם יושבים בחו"ל ומשם המחשב מקבל את הנתונים.
תנסו להעביר לרשת אחרת, בד"כ קופצת הודעה של וינדוס על זיהוי בשינוי איזור זמן.
בהגדרות עדיין נשאר מה שבחרת, ירושלים לדוג', אבל הנתונים לא מתקבלים מירושלים, ולכן השינוי.
[לי זה קורה כשאני מתחבר לשרת סיבים של אתרוג]

• הוסף לסימניות
פעמים שזה עשוי להיות תלוי בכלל ברשת.
ישנן רשתות שהשרתים שלהם יושבים בחו"ל ומשם המחשב מקבל את הנתונים.
תנסו להעביר לרשת אחרת, בד"כ קופצת הודעה של וינדוס על זיהוי בשינוי איזור זמן.
בהגדרות עדיין נשאר מה שבחרת, ירושלים לדוג', אבל הנתונים לא מתקבלים מירושלים, ולכן השינוי.
[לי זה קורה כשאני מתחבר לשרת סיבים של אתרוג]
ואם הייתי באתרוג ועברתי לנטפרי
הבעיה נמשכת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה