נכתב ע"י דניאל נ;551515:19:23
ממש נחמד תכתבו כל אחד את השעה ותראו שלכל אחד תהיה דעה שונה
השעון הזה משהו איתו כל שניה אומר משהו אחר ( - :
נכתב ע"י פריידי;551558:שמת לב בהודעה שלך יש שעה אחרת מהשעה שכתבת?
נכתב ע"י פריידי;551166:מה השעה עכשיו?
למה אצלי השעון מפגר מהשעון של פרוג ב4 דקות?
מה המספר של השעון המדויק פעם זה היה 155 מבזק
מה היום? ומה מסלולר?
ומסלולר?נכתב ע"י moti!a;551829:להתקשר ל 1455 בבזק![]()
נכתב ע"י פריידי;551970:תודה לכל העוזרים והמסייעים
השעון של פרוג ממהר ב7 דקות
לא הבנתינכתב ע"י דניאל נ;552250:אני בשוק מכמות ההונגרים בפורום הזה חחח
גם אני (לא בשוק, בהונגריםנכתב ע"י דניאל נ;552250:אני בשוק מכמות ההונגרים בפורום הזה חחח
ראיתי פה חבר'ה שלא מבינים בדיחות ברמות שלא הכרתינכתב ע"י אושר;552525:לא הבנתי
(עוד הונגריה)
נכתב ע"י דניאל נ;552920:ראיתי פה חבר'ה שלא מבינים בדיחות ברמות שלא הכרתי
ובדרך כלל הם שייכים למגזר ההונגרי ( לפחות כך מדבדחים עליהם כמו הפרסים הקמצנין וכדו' )
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים