נכתב ע"י שריתs;1341993:דבר ראשון- תודה על העזרה הנחוצה בשעה כל כך לחוצה (ומאוחרת...)
דבר שני- השורה ההיא- שסימנת לי למעלה, מופיעה לי קצרה, משום מה
אני זוכרת שאפשר להאריך אותה, אי פעם מהימים שהייתי טובה באפטר, אבל שכחתי....
איך אני פותחת לה את כל האופציות הנ"ל??
בינתיים הבאתי את זה על שכבת ה- Adjusment Layer, אבל בשביל הידע, אשמח אם תוכלי להזכיר לי איך...
תודה![]()
נכתב ע"י שריתs;1341954:תודה!!
אני יכולה לשים את זה על שכבה שקופה??
איך??
כי רק אם אני מביאה סוליד הוא נותן לי לשים אפקט
נכתב ע"י שריתs;1342001:אין מילים!!
עוד קושיה-
הגיוני שהוא לא נותן לי לקבוע לבד את השעה?
אני זקוקה לשעות 08:10-07:50
אולי עוד אפקט שאני צריכה להביא??
function checkzero(arg){
if(arg<=9 && arg >=(-9)){
return a='0' + arg;
}else return arg;
}
t = new Date(2014,8, 12, 9, 2,55,99).getTime()+time*1000;
d = new Date(t);
h= checkzero(d.getHours());
m= checkzero(d.getMinutes());
sec= checkzero(d.getSeconds());
s=h + ":" + m + ":" + sec ;
new Date(year, month, day, hours, minutes, seconds, milliseconds)
נכתב ע"י אאססתתרר;1342110:אני רוצה להבין:
בפונקציה שמוסיפה 0 אם צריך מה זה בא להוסיף && (arg >=(-9?
(כלומר איך יכול להיות מצב שזה יהיה קטן?)
והעיקר שלא הבנתי מה getTime עושה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים